Головна » 2012 » Липень » 9 » Київ - Курс молодого политконсультанта и политтехнолога
21:16
Київ - Курс молодого политконсультанта и политтехнолога
 Друзі! Оголошується реєстрація на два ексклюзивних авторських майстер-класу від відомого журналіста і політконсультанта Дмитра Джангірова. Тема - «Курс молодого політконсультанта та політтехнолога». Ціна - всього 250 грн. за два вечори - 17-18 липня.
«Чим відрізняється політтехнолог від політконсультанта? - Перший - командир найманців, другий - комісар ополченців! »
(Дмитро ДЖАНГІРОВ)
Прослухавши перший майстер-клас «Курс молодого політконсультанта» ви зрозумієте, в чому полягає «родзинка» цієї професії, навчитеся правильно вибудовувати імідж політика, його комунікації, формувати ідеологію, а також дізнаєтеся, хто такі політтехнологи, чим вони відрізняються від політконсультантів, а також як їх можна контролювати для досягнення максимальної ефективності просування клієнта.
На другому майстер-класі «Курс молодого політтехнолога» Ви ознайомитесь з модельною (ідеальною) виборчою кампанією, дізнаєтеся як працювати на реальній виборчої кампанії; ознайомитеся з основами стрес-менеджменту в особливих випадках виборчої кампанії; навчитеся вибудовувати і працювати з мобілізаційної та комунікаційної інфраструктурою.
Зрозуміло, за два вечори Ви пізнаєте тільки ази. Але вже це позбавить Вас від безлічі помилок, які, на жаль, роблять і професіонали.


Категорія: Конференції, семінари, тренінги | Переглядів: 711 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0