Головна » 2009 » Вересень » 30 » Конкурс есе на тему «Європейське майбутнє України»
11:58
Конкурс есе на тему «Європейське майбутнє України»
З нагоди 10-річчя початку підготовки фахівців за спеціальністю «Країнознавство»  факультету історії, політології та міжнародних відносин Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича оголошується конкурс по написанню есе на тему «Європейське майбутнє України»
Яким є шлях України до Європейського Союзу? Які перешкоди та здобутки очікують наше суспільство на цьому шляху? Що ми повинні зробити, щоб увійти до сім’ї європейських народів?
Якщо Ви цікавитеся політичним, економічним чи культурним життям європейської спільноти і Вам небайдуже майбутнє України –ми чекаємо на Вашу участь у конкурсі.

Вимоги до есе:
Обсяг тексту – 3-5 сторінок в електронному варіанті у редакторі Microsoft Word 2003, 14 кегль, шрифт Times New Roman, інтервал – 1,5; поля: зверху, знизу, справа, зліва – 2 см, відступ – 1 см.
У правому верхньому куті вказати ім’я, прізвище, контакти: мейл, мобільний телефон, спеціальність, курс.
Мова есе – українська.

Будь-ласка, подайте надрукований примірник есе Федів Юлії (80503748836) та надсилайте свої матеріали в прикріпленому документі на скриньку juljaf@mail.ru, в темі листа зазначайте «Есе ЄС».
Останній термін подачі есе: 06 листопада 2009 року.

Підведення підсумків конкурсу відбудеться на ІІІ всеукраїнській науково-практичній конференції студентів та молодих вчених «Актуальні проблеми зовнішньої політики України» 21 листопада 2009 року.

БАЖАЄМО УСПІХІВ!!!
Категорія: Конкурси та вікторини | Переглядів: 1871 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0