Головна » 2012 » Вересень » 10 » Конкурс серед молодих фахівців на участь у І Київському Безпековому Форумі для Молоді
12:30
Конкурс серед молодих фахівців на участь у І Київському Безпековому Форумі для Молоді
 Фонд Арсенія Яценюка «Відкрий Україну» оголошує конкурс есе для молодих фахівців на участь у І Київському Безпековому Форумі для Молоді, який відбудеться 23-24 листопада 2012 року.
Київський Безпековий Форум для молоді (КБФ–М) – це нова ініціатива Фонду „Відкрий Україну”, яка має на меті створити платформу для обговорення молодими експертами з різних країн актуальних питань міжнародних відносин та зовнішньої політики України. Основним завданням Форуму є посилення ролі нового покоління експертів, покращення їх вміння брати участь у процесі політичного аналізу та розвитку.
Форум для Молоді буде проведено у партнерстві із регіональним Представництвом Фонду Фрідріха Еберта в Україні, а також за підтримки Чорноморського трасту регіонального співробітництва (Проект Фонду Маршала, США),Центру інформації та документації НАТО в Україні та Женевського центру демократичного контролю над збройними силами (Швейцарія).

Темою цьогорічного Форуму стане «Людський вимір безпеки у міжнародних відносинах». «Людська безпека» (або «Human security») є новим підходом до розуміння глобального рівня вразливості безпеки. Прихильники «людської безпеки» стверджують, на противагу традиційним уявленням міжнародної безпеки, що справжнім об’єктом міжнародної безпеки повинен бути індивід.

ТЕМИ ЕСЕ (на вибір):
1. Human Security in International relations: making world a better place/Людська безпека у міжнародних відносинах: вона зробить світ кращим?
2. Increasing role of human security in international organizations: human security in NATO strategies/Зростаюча роль людської безпеки в міжнародних організаціях: людська безпека в стратегіях НАТО
3. United Nations – a friend of human security. / ООН – товаришка людської безпеки.
4. Food Security – the main issue for every human? / Продовольча безпека: в ТОПі актуальних питань? 
5. Human Security in Military Conflicts/Важливість фактору «людської безпеки» під час військових конфліктів

Участь у Форумі відкриє молодим фахівцям можливість обговорити актуальні проблеми людської безпеки під час роботи міжнародної конференції, а також стати активним учасником семінарів і практичних занять, запланованих у програмі КБФ–М. Учасники також матимуть нагоду поспілкуватися з провідними експертами, практиками, аналітиками з різних країн, які спеціалізуються на питаннях «людської безпеки» в міжнародних відносинах.

Робочі мови Форуму – англійська, українська.

УМОВИ УЧАСТІ У КОНКУРСІ
До участі запрошуються студенти старших курсів, аспіранти, молодші наукові співробітники, представники молодіжних та громадських організацій, які цікавляться питаннями міжнародних відносин та зовнішньої політики, міжнародної безпеки та суміжних гуманітарних дисциплін. Для участі у конкурсі необхідно написати коротке дослідження у формі есе. 

Обсяг роботи – до 6 000 знаків (з пробілами). Мова – англійська або українська. Один учасник може обрати одну тему і бути автором лише одного ece. Обов’язково слід окремим файлом вислати заповнену реєстраційну форму. 
Роботи та реєстраційні форми слід надсилати на електронну адресу vo@openukraine.org (тема листа «КБФ–М»). Останній строк прийому текстів досліджень – 15 жовтня 2012 року. Оголошення результатів конкурсу відбудеться після 1 листопада  2012 року. 

Організатори компенсують витрати, пов’язані з приїздом та перебуванням під час Форуму для 35 переможців конкурсу. 

За детальною інформацією можна звертатися до Вікторії Осіпович за електронною поштою vo@openukraine.org або за телефонами: +38 (044) 220-1840, +38 (067) 214-3462.

Категорія: Конкурси та вікторини | Переглядів: 1047 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0