Головна » 2010 » Червень » 23 » Конкурс на безкоштовне навчання в Польщі
19:41
Конкурс на безкоштовне навчання в Польщі
Польські вищі навчальні заклади Сілезії, в рамках програми підтримки української студентської молоді, ініційованої Міністерством України у справах сім’ї, молоді та спорту, оголошують набір абітурієнтів на 2010-2011 навчальний рік на бакалаврські та магістерські програми з економіки, менеджменту, міжнародних відносин, журналістики та права, адаптовані до вимог Міністерства освіти і науки України.
Студенти зараховуються на основі безкоштовної та пільгової оплати за навчання, що гарантується цільовою державною програмою підготовки до «Євро – 2012» в Україні.
Офіційним представником вищих навчальних закладів Сілезії в Україні та координатором програми є Українсько - польський центр академічних обмінів.
Кожний бажаючий повинен заповнити одну із вибраних анкет та дати відповіді на питання тесту (анкету і тести можна закачати на цьому сайті). В анкеті конкурсант обов’язково вказує обрану спеціальність.
 

Мова навчання: польська та англійська. На першому році навчання надаються безкоштовні послуги перекладача на українську.
 

Анкети приймаються до 29 червня 2010 року у приміщенні Університету сучасних знань (м. Київ, вул. Червоноармійська, буд. 57/3, к. 211, пн.-пт. з 9:00 до 18:00).
 
Більш детальна інформація за адресою: sylakrainy@meta.ua.
 
 
Категорія: Освіта, навчання | Переглядів: 1552 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0