Головна » 2010 » Жовтень » 14 » КОНКУРС на реалізацію ініціатив працівників секретаріатів комітетів та структурних підрозділів Апарату Верховної Ради
20:44
КОНКУРС на реалізацію ініціатив працівників секретаріатів комітетів та структурних підрозділів Апарату Верховної Ради
КОНКУРС на реалізацію ініціатив працівників секретаріатів комітетів та структурних підрозділів Апарату Верховної Ради
1. Загальна інформація про Конкурс

Конкурс започатковано в рамках реалізації такого напрямку діяльності ПСП ІІ як «Розвиток професійної та організаційної спроможності Апарату Верховної Ради України».
Конкурс має на меті підтримати окремі ініціативи працівників секретаріатів парламентських комітетів та підрозділів Апарату ВР, що спрямовані на їх професійне зростання та досягнення більш ефективних результатів діяльності своїх підрозділів шляхом ознайомлення з позитивним досвідом функціонування парламентів країн Східної Європи та СНД.

За результатами Конкурсу будуть відібрані заявки щодо ознайомчих робочих візитів до суміжних парламентських підрозділів парламентів країн Східної Європи і СНД. В результаті учасники повинні отримати досвід реалізації ініціатив у сфері професійного зростання та досягнення більш ефективних результатів діяльності підрозділів Верховної Ради.

Очікується, що переможці Конкурсу впровадять цей досвід в діяльність відповідного підрозділу Апарату Верховної Ради чи секретаріату парламентського комітету.
2. Вимоги до учасників конкурсу
Учасниками Конкурсу можуть бути лише штатні працівники секретаріатів комітетів та структурних підрозділів Апарату Верховної Ради.
3. Вимоги до ініціатив, які подаються на конкурс
Ініціативи, які подаються на Конкурс, повинні містити такі компоненти:
§ пропозицію щодо відвідання з робочим візитом парламенту країни Східної Європи чи СНД;
§ назву підрозділу або перелік структурних підрозділів парламенту, з роботою яких планується ознайомитись під час робочого візиту;
§ обґрунтування вибору країни і підрозділу (-ів);
§ очікування від ознайомчого туру;
§ інформацію про термін ознайомчого туру (обмеження – до двох тижнів!).
 

4. Основні етапи конкурсу та строки їх проведення

§ 18 листопада 2010 р. – останній строк подання заявок на участь у Конкурсі;
§ 24 листопада 2010 р. – визначення переможців першого туру Конкурсу (конкурс заявок);
§ 26 листопада 2010 р. – співбесіди відбіркової комісії з переможцями першого туру Конкурсу;
§ 30 листопада 2010 р. – оголошення переможців Конкурсу;
§ Грудень 2010 р. – квітень 2011 р. (відповідно до індивідуальних графіків) реалізація ініціатив переможців Конкурсу;
§ Травень 2011 р. – семінар-презентація результатів Конкурсу та планів впровадження змін у Верховній Раді.

5. Критерії та процес відбору переможців
Відбіркова комісія оцінюватиме заявки за такими критеріями:
•Очікування учасників від реалізації ініціативи – набуття знань, вмінь та навичок, необхідних для подальшого особистісного та професійного розвитку;
•Очікуваний вплив результатів ознайомчого туру на вдосконалення роботи та інституційний розвиток структурного підрозділу Апарату Верховної Ради або секретаріату комітету;
•Можливості для практичного застосування отриманих під час ознайомчого туру знань, вмінь та навичок.
 

ПСП ІІ залишає за собою право перевіряти всю інформацію, яка міститься в заявці. У випадку невідповідності інформації заявка вважатиметься недійсною і кандидат не зможе взяти участь у конкурсі.
Конкурс проходить у два тури:
1 тур – конкурс заявок;
2 тур – співбесіди з переможцями першого туру Конкурсу.

6. Перелік необхідних для участі в конкурсі документів
1. Заповнена форма-заявка (Додаток 1).
2. Супровідний лист керівника структурного підрозділу Апарату ВР або завідувача секретаріату Комітету про наміри підтримати учасника конкурсу в реалізації отриманих під час ознайомчого туру знань, вмінь та навичок.
3. Лист підтримки від керівництва структурного підрозділу парламенту країни Східної Європи чи СНД з інформацією про готовність прийняти учасника, ознайомити його з роботою структурного підрозділу, та строки ознайомчого туру.
4. Орієнтовний бюджет ознайомчого туру.
 

Зверніть, будь ласка, увагу!
ПСП ІІ покриває витрати на проїзд, проживання, добові, ін. витрати в рамках ознайомчого туру (наприклад: придбання спеціалізованої літератури, яка після повернення буде передана до бібліотеки ВРУ, або до структурного підрозділу ВРУ для загального користування). ПСП ІІ не покриває витрати на оплату послуг перекладача, екскурсії та ін. витрати поза метою ознайомчого туру.
ПСП ІІ покриває 50% витрат перед ознайомчою поїздкою, інші 50% витрат відшкодовуються учаснику після його повернення в Україну та надання ПСП ІІ повного фінансового звіту та звіту про перебіг та зміст ознайомчої поїздки.
 

10. Правила подання документів:
Всі заявки на участь у Конкурсі, а також супровідні листи, листи підтримки та орієнтовний бюджет ознайомчого туру слід надсилати в електронному вигляді до п’ятниці, 18 листопада 2010 року, до 18:00 на адресу: vrkonkurs@iupdp.orgЦя електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду .

11. Довідкова інформація
З усіх питань Конкурсу слід звертатися за тел.: 278-12-25 або (068) 128 00 44 (до Лесі Нечипоренко - координатора ПСП ІІ з проведення заходів) або електронною поштою на адресу nechyporenko@iupdp.org

ФОРМА-ЗАЯВКА Учасника конкурсу

Джерело: http://pdp.org.ua/index.php/2008-04-04-14-18-51/2302-2010-10-13-16-06-04
Категорія: Конкурси та вікторини | Переглядів: 674 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0