Головна » 2009 » Грудень » 5 » Круглий стіл: Рух до європейської інтеграції: поєднання зусиль громадянських суспільств України і Молдови
22:26
Круглий стіл: Рух до європейської інтеграції: поєднання зусиль громадянських суспільств України і Молдови
15-16 грудня в Києві відбудеться круглий стіл "Рух до європейської інтеграції: поєднання зусиль громадянських суспільств України і Молдови", організований Програмою "Схід-Схід: партнерство без кордонів" Міжнародного фонду "Відродження" та Фонду Сороса – Молдова у співпраці з Інститутом демократії ім. Пилипа Орлика.
У обговореннях візьмуть участь експерти, представники аналітичних центрів, міжнародних організацій, посольств, органів влади та журналісти із Молдови, України, Румунії, Росії, Чеської Республіки, Польщі, Естонії, Латвії, Литви, Швеції, Франції та інших країн.

Тематику круглого столу сфокусовано на двосторонніх відносинах України і Молдови, що формуються під впливом останніх подій в обох країнах, євроінтеграційних процесів та тенденцій у регіоні. Організатори мають на меті посилити діалог між громадянськими суспільствами обох країн, аби засобами народної дипломатії сприяти вирішенню багатьох спільних проблем нашого регіону, залучаючи знання та досвід експертів, аналітичних груп, медіа та громадського сектору європейського співтовариства.

Передбачається, що під час обговорення буде напрацьовано рекомендації для урядів обох країн, що базуються на спільному баченні учасників та допоможуть знизити рівень нерозуміння між двома сусідніми країнами та у ширшому регіоні.

Місце проведення круглого столу: конференц-зал готелю "Хрещатик", вул. Хрещатик, 14.

Початок реєстрації учасників: 15 грудня – о 9.00

З питань участі у круглому столі прохання звертатися до Тетяни Кухаренко, менеджера програми "Схід-Схід: партнерство без кордонів" — kukharenko@irf.kiev.ua , (044) 461 9500.

Джерело: http://eu.prostir.ua/calendar/238134.html
Категорія: Конференції, семінари, тренінги | Переглядів: 736 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0