Головна » 2009 » Грудень » 18 » Кубок майбутніх дипломатів: Поцілити у дестяку!
19:23
Кубок майбутніх дипломатів: Поцілити у дестяку!
Відгремів перший захід з низки подій на відзначення Дня української дипломатії. До Вашої уваги роздуми за наслідками події Директора Київського департаменту Ліги "ДИПКОРПУС" та Голови Оргкомітету Третього кубку майбутніх дипломатів Павла Валерійовича Бабенка.
Початок весни в Києві ознаменувався проведення Третього міжнародного міні-футбольного турніру "Кубок майбутніх дипломатів”. Міжнародники з Києва, Донецька, Маріуполя, Львова, Запоріжжя та Білорусі зібралися 11-13 грудня, для того щоб виявити найсильнішого.
Для самих міжнародників це не тільки можливість пограти у футбол, але й спосіб поспілкуватися та поговорити про майбутні проекти та ідеї, та і просто знайти нових друзів. Весь турнір проходив в дружній атмосфері, всі вболівальники підтримували команди, як свої, так і з інших міст. Особливо під час фінального матчу між командами Інституту міжнародних відносин КНУ імені Тараса Шевченка та Білоруського державного університету трибуну спорткомплексу КНЕУ ім. В.Гетьмана по черзі скандували то «БЄЛОРУСЬ», то «КІМО». Атмосфера була просто неймовірно, постійний гул трибун, красива гра команд – це все створювало такий образ фіналу, який ми всі собі уявляємо. Фінал турніру вдався на славу.
Врешті-решт, перемогу вибороли, програючи по ходу матчу 1-0, київські міжнародники з рахунком 2-1. Вони нарешті, перемогли, другий раз граючи в фіналі, вони вибороли цей трофей для себе. Третьою командою турніру стала команда Інституту міжнародних відносин Національного авіаційного університету.
Загалом, турнір показав що міжнародники гарно грають у футбол, команди були дуже підготовлені та всі ігри були цікавими. Чого лишень варті протистояння міжнародників Донецька і Києва, Львова і Донецька. Важко передати напруження тих матчів, але гра була чесною і джентльменською, бо, що не кажіть, а це майбутні дипломати. Всі учасники турніру залишилися задоволеними та вже почали готуватися до наступного турніру, який буде приймати Донецьк навесні 2010 року.
Дуже приємно, що такі ініціативи знаходять підтримку в державних органах влади, бо без неї проведення турніру було б неможливо. Важко відчути те задоволення від реалізації турніру, яке відчули його організатори і, насамперед, сам Ваш покірний слуга, Павло Бабенко. Жити цією ідеєю три місяці і потім бачити задоволені обличчя учасників – це і є найбільша радість.
Звичайно, слід відмітити, що велике сприяння турнір отримав від Міністерства освіти і науки України, яке сприяло наданню приміщень для проведення матчів, та Міністерство закордонних справ України, яке сприяє інформаційній підтримці турніру.
Отож, ініціатори проведення Ліга політологів-міжнародників "ДИПКОРПУС” та Рада Студентів Інституту міжнародних відносин Київського національного університету ім. Тараса Шевченка не будуть зупинятися на цьому етапі та продовжать цю гарну та необхідну для нашої держави ініціативу, бо основна ідея проекту – об’єднати разом студентів-міжнародників України та сусідніх країн задля підтримки проведення ЄВРО-2012, зміцнення професійного братства майбутніх дипломатів та популяризації здорового образу життя.
Категорія: Новини Ліги "ДИПКОРПУС" | Переглядів: 709 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0