Головна » 2009 » Листопад » 18 » Курс "Міжнародні стипендійні програми"
19:53
Курс "Міжнародні стипендійні програми"

24 листопада 2009 відбудеться курс "Міжнародні стипендійні програми", який організовується партнерами Unistudy www.unistudy.org.ua- компанією "Кругозір"  www.krugozir.com.ua
Зверніть увагу, що цей курс проводиться «Кругозором» востаннє цього року, адже кінцеві дати подання документів на більшість із них — у січні-лютому.
Відтак, часу на зібрання документів лишилося не так вже й багато.
Курс буде складатися з двох частин: в першій його частині Вам розкажуть, як і де відшукати свою стипендійну програму, в другій – як успішно заповнити всі аплікаційні документи. Тож, не проґавте свій шанс навчатися закордоном уже в наступному навчальному році.
Адже навчання за стипендійними програмами — це не можливість, а… цілий комплект шикарних можливостей. І цілком реально отримати їх безкоштовно – існує безліч безоплатних стипендійних і грантових програм для студентів, молодих науковців та викладачів (Ви вчитеся за кошт обраного ВНЗ, плюс — отримуєте стипендію, якої достатньо не тільки для оплатити харчування, житла, транспорту, але й для подорожей). Знайти таку свою програму можна фактично у будь-якій країні світу. Просто слід знати, де та як шукати (інформацію про більшу частину з них чомусь дуже важко відшукати на україномовних та російськомовних Інтернет-ресурсах, відтак наші студенти навіть не здогадуються про левину долю своїх можливостей). На нашому ж курсі цією інформацію з Вами щедро поділяться.
Зокрема, Ви дізнаєтеся:
· для кого призначені міжнародні стипендійні програми;
· про поділ цільової аудиторії програм за віком, професією, рівнем освіти;
· які країни (університети, фонди) пропонують стипендійні освітні програми;
· на який період часу можна поїхати за програмою;
· які програми є популярними, які – не дуже і з чим це пов’язано;
· як і де шукати інформацію про програми;
· як вибрати для себе найоптимальнішу і хто вам в цьому може допомогти;
· звідки дізнаватися необхідну інформацію про міжнародні освітні програми;
· які саме документи треба зібрати для вдалого аплікаційного процесу (мотиваційного листа, рекомендацій, тестів).
Але знайти потрібну програму — це одна права, інша ж — таки потрапити на навчання за нею. Потрапите чи ні — залежить від того, наскільки грамотно Ви заповните необхідні для того документи — аплікаційну форму, мотиваційний лист, які та у кого рекомендації візьмете.
Тому протягом другої частини курсу Вам пояснять:
· як правильно заповнити аплікаційну форму;
· що та як варто писати в мотиваційному листі;
· у кого просити рекомендації, і чи прийнятно писати рекомендаційні листи самостійно;
· як написати успішне академічне резюме, і як зробити «помітними» на перший погляд дуже «непомітні» речі;
· коли починати готуватися до тестів на знання англійської мови і де їх складати;
· як підготувати себе до дедлайнів, важливих для кожної програми.
Вам покажуть приклади успішних аплікацій (зокрема, мотиваційних листів та рекомендацій) на певні програми. І разом з викладачем, Тамарою Марценюк, Ви проаналізуєте, чому ці документи виявилися таки успішними, і за відсутністю в них яких, на перший погляд дрібниць, вони б успішними не стали. Тамара і сама взяла участь у десятку стипендійних програм, а пізніше — була й серед викладачів, котрі відбирали кандидатів на навчання за подібними програмами. Тож процедура подання аплікацій знайома їй зі всіх можливих ракурсів.
Тривалість: 4 години
Викладач: Тамара Марценюк
Тамара Марценюк вже одинадцять років перебуває у стінах Києво-Могилянської академії, присвятивши себе пізнанню соціології і розвитку міжнародних відносин своєї Альма Матер. А останні п’ять років, у відділі міжнародного співробітництва, Тамара консультує студентів та викладачів Могилянки щодо різноманітних міжнародних грантових поїздок, проводить презентації освітніх програм, приймає міжнародних студентів та дослідників, організовує конференції та літні школи. Будучи соціологом і займаючись так званим «науковим туризмом», вона сама активно користується можливостями міжнародних грантів. Найбільше любить Скандинавію, де прожила більше року.
Тамара має досвід навчальних і дослідницьких візитів до Швеції, Норвегії, Фінляндії, Естонії, Угорщині, Австрії, Чехії, Франції, Польщі. Дослідниця надає перевагу активному відпочинку, який може відбуватися у різноманітних кліматичних зонах: від снігових кучугур у шведській Лапландії до космічно-зоряного марокканського неба Сахари. Мріє політати на повітряній кулі та відвідати нарешті Ісландію.

УВАГА: для користувачів UNISTUDY надається спеціальна знижка на цей курс.

Вартість курсу складає 100 грн, але якщо Ви підписані на розсилку UNISTUDY - 89 грн!*
Для участі необхідно придбати вхідний квиток, який можна замовити, написавши на ел.скриньку myroslava.pavlyk(at)gmail.com - у листі зазначте, що Ви користувач UNISTUDY та залиште свій контактний телефон (плюс поставте в копію отримувача листа olesya(at)unistudy.org.ua)
Квитки забирати з 15:00 по 19:00 на Межигірській, 56, кутовий під'їзд в дворі, код "17 В" (http://krugozir.com.ua/ukr/places/15). Якщо Ви хочете забрати квиток в інший зручний для Вас час, обговоріть це попередньо з Мирославою Павлик.
Контакти: 223-88-97, Мирослава.
*Ще раз звертаємо увагу, що цей курс востаннє проводиться "Кругозором" у цьому році і кількість акційних місць для курсу обмежена, тому поспішайте замовити квиток!

--
Olesya Storozhuk
UNISTUDY.org.ua - International Education
unistudy@srk.kiev.ua
+38 066 310 31 33
Kyiv Student Council, Ukraine
--
http://forum.unistudy.org.ua
--
http://www.linkedin.com/in/olesyastorozhuk
http://twitter.com/unistudy
http://worldwidestudies.org

Категорія: Конференції, семінари, тренінги | Переглядів: 696 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0