Головна » 2010 » Жовтень » 13 » Legislative Fellowship Program (Програма стажування працівників законодавчої влади України)
10:01
Legislative Fellowship Program (Програма стажування працівників законодавчої влади України)

Американські Ради з міжнародної освіти презентують нову програму – Legislative  Fellowship Program (Програма стажування працівників законодавчої влади України), яка фінансується Державним Департаментом США, координується Національною конференцією законодавчих органів США (National Conference of State Legislatures – NCSL), разом з Американськими радами з міжнародної освіти, які виступають офіційним координатором програми в Україні.

Програма має на меті ознайомлення молодих українських професіоналів, віком від 25 до 35 років із законодавчою системою США, основами федералізму, організацією державного устрою США, системою стримувань і противаг, роллю громадянського суспільства у розбудові держави.

Професійна програма 4-тижневого стажування в органах законодавчої влади США, розрахована на фахівців у галузі міжнародного права, юриспруденції, міжнародних відносин, політології та державного управління.

Вільне володіння англійською мовою є однією з вимог до участі, напівфіналісти проходитимуть тест на знання англійської мови (TOEFL). Витрати, пов’язані із складанням тесту, бере на себе Програма.

Програма стажування працівників законодавчої влади України є чудовою нагодою молодим професіоналам, співробітникам НУО, органів місцевого самоврядування тощо пройти 4-тижневе стажування в одному з законодавчих органів США.

Більш детальну інформацію розміщено за наступним сайтом:http://apps.americancouncils.org/lfp

Потенційні аплікати запрошуються до заповнення анкети учасника за:http://ais.americancouncils.org.

Останній термін подачі документів – 15 листопада 2010 р.

 

У разі виникнення додаткових питань, просимо звертатись до координатора Програми в Україні :

Катерина Тимінська – lfp.ukraine@gmail.com

До 29 жовтня 2010 р.:  вул.Мельникова, 63, Київ, 04050, tel: (044) 482 02 21, 482 02 22

З 1 листопада 2010 р.:  вул.. Еспланадна 20, 6-тий поверх, Київ 01001

www.americancouncilskyiv.org.ua


Джерело: http://pdp.org.ua/index.php/2008-04-04-14-18-51/2300-lfp

Категорія: Стажування | Переглядів: 766 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0