Головна » 2011 » Лютий » 2 » Ліга студентів АПУ: в новий рік з новим сайтом - www.ligauba.org.ua
18:33
Ліга студентів АПУ: в новий рік з новим сайтом - www.ligauba.org.ua
 20 січня 2011 року було втілено в життя один з найбільших проектів Ліги студентів АПУ – введено в дію новий офіційний сайт. Після тривалої, копіткої, але надзвичайно приємної та відповідальної роботи програмістів, ініціативної групи членів Розширеної Ради, за підтримки куратора Ліги – партнера ЮК «Ващенко, Бугай та партнери» Дениса Бугая – ми отримали нове, якісне інформаційне обличчя Ліги студентів АПУ.
Новий сайт поєднав у собі як добрі традиції напрацювань попередніх поколінь, так і безліч приємних та корисних новинок. Кожен відвідувач офіційної сторінки зможе переглянути історію Ліги студентів, її завдання, цілі, структуру, а відтепер – і офіційні документи – Положення, що є досить важливим для справжнього майбутнього юриста. Крім інформації про членство та наші осередки в регіонах України, можна також ознайомитися з процедурою створення локального осередку, що сприятиме популяризації об’єднання та допоможе в організації роботи ініціативних студентів. Приємною і практичною новинкою стали лінки «Вступ on-line» та «Сплатити членський внесок on-line».
Розділи «Новини», «Напрямки діяльності», «Наші проекти», «Фотогалерея» познайомлять візитерів з практичною стороною діяльності Ліги студентів АПУ, з реальним життям нашої великої дружньої родини. Тут можна дізнатися про минулі та майбутні проекти, умови участі в них, а також підписатися на особисту розсилку новин за спеціальним лінком. Корисним в плануванні власного графіка стане і практичний у використанні календар заходів. Цікавою новинкою став розділ «Рекомендуємо», де можна знайти рекомендації хороших кінофільмів, книг та багатьох інших корисних посилань для активних та допитливих студентів. Крім того, готується до запуску розділ «Новини законодавства», який допоможе майбутньому юристу бути в курсі всіх новел законодавчого процесу України.
 

Зважаючи на активний зріст популярності соціальних мереж, актуальними для користувачів будуть лінки на сторінки Ліги студентів у мережах «facebook», «vkontakte». Також планується розвиток сторінки в мережі «twitter» та створення в «linkedin».
 

Розділ «Контакти» надасть офіційну адресу та банківські рахунки Асоціації правників України, познайомить відвідувачів з головними відповідальними особами Ліги студентів. В розділі «Партнери» розміщено інформацію про наших генеральних, річних та інформаційних партнерів, дані посилання на їх офіційні сайти.
 

Загалом, нова офіційна Internet-сторінка Ліги студентів АПУ www.ligauba.org.ua містить значну кількість цікавих нововведень та практичних доповнень, що сприятиме активній громадській позиції та якісній освіті студентам, які прагнуть стати справжніми юристами.

Яна Тализіна,
Прес-секретар
Ліги студентів АПУ
Категорія: Повідомлення | Переглядів: 914 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0