Головна » 2010 » Грудень » 8 » Оголошується кампанія зі створення колекції вітальних листівок до Дня української дипломатії
20:32
Оголошується кампанія зі створення колекції вітальних листівок до Дня української дипломатії
Креативний департамент Ліги "ДИПКОРПУС" збирає творчу команду волонтерів, аби з метою популяризації Дня української дипломатії, створити колекцію електронних листівок для е-пошти, привітань у соціальних мережах, заставок на сайтах тощо.
Усі надіслані авторські роботи будуть додані у загальну галерею електронних листівок, яка буде відкрита для усіх охочих. Також у планах Ліги "ДИПКОРПУС" провести промоушен-кампанію галереї листівок серед українських дипломатичних представництв, консульських установ, торгівельних місій, ВНЗ, що ведуть підготовку фахівців-міжнародників.Кожну листівку можна буде скачати а використати для привітання.
Друзі та однодумці! Збагатімо наш календар ще одним соковитим та яскравим святом шляхом глобальної кампанії привітань з Днем укарїнської дипломатії - 22 грудня! Додамо наснаги усім, хто просуває імідж та інтереси України на міжнародній арені!
Деякі тематичні картинки заради натхнення усіх творців листівок до Дня української дипломатії - тут: http://picasaweb.google.com/dipcorpus/dpJHyG

Збираємо роботи до 15.12.2010!! Потім - розповсюджуємо!!
Контактна е-пошта: dipcorpus@ukr.net
Категорія: Новини Ліги "ДИПКОРПУС" | Переглядів: 650 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0