Головна » 2011 » Березень » 26 » Міні експрес-опитування "Питання тижня 9" :-) "Час, уперед"?
19:32
Міні експрес-опитування "Питання тижня 9" :-) "Час, уперед"?
Міні експрес-опитування "Питання тижня 9" :-) - проект ЛІги "ДИПКОРПУС" та Руслана Пейтера Укладаємо митні союзи та дискутуємо щодо доцільності переходу на весняний час.
Шановне експертне товариство! Бажаємо сьогодні всім та кожному не забути перевести цієї ночі стрілки годинників на годину вперед - весна ж бо :-) Втім, з огляду на Росію, яка вирішила відтепер не переобтяжувати себе такими формальностями, питаємо, чи варто нам скасувати практику переходу на літній час?
Питальник - тут:
https://spreadsheets.google.com/viewform?formkey=dGdPdWU0bUxGME5tTmRNU3EzLXNJdWc6MQ
 
 
 
Ліга "ДИПКОРПУС" та керівник проекту "Питання тижня" Руслан Пейтер традиційно ознайомлюють Вас з результатами восьмого дипломатичного опитування нашої серії!
У контексті того що Прем'єр-міністр РФ Володимир Путін на прес-конференції за підсумками Міждержради ЄврАзЕС заявив, що Росія привітала б переговори щодо приєднання України до Митного союзу ЄС, ми питали у Вас, з якою країною (об'єднанням) Україні потрібно укласти угоду про митний союз?
Ви висловилися однозначно - "нам одна дорога - дорога на Брюссель":
за союз з ЄС - 63%

за союз з Росією - 37%
за союз з Китаєм - 27%
за союз зі США - 7%
за союз з Молдовою - 2%
(результат більше 100% ,тому що варіантів відповідей могло бути більше 1-го)
 

Як Ви зрозуміли, наша мета - показати , що Україна - не сіра зона між ЄС та Росією, а повноцінний актор міжнародних відносин, отже ми міцно маємо вкоренитися в думці, що перед нами відкритий увесь світ!
Категорія: Новини Ліги "ДИПКОРПУС" | Переглядів: 595 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0