Головна » 2010 » Жовтень » 3 » Міжнародна наукова конференція «Інформаційна безпека держави: теоретичний та практичний виміри»
16:56
Міжнародна наукова конференція «Інформаційна безпека держави: теоретичний та практичний виміри»
Інститут міжнародних відносин Національного авіаційного університету на базі кафедри міжнародної інформації 27-28 жовтня 2010 р. проводять міжнародну наукову конференцію «Інформаційна безпека держави: теоретичний та практичний виміри», що має на меті поглибити наукові знання у сфері проблем інформаційної безпеки держави та виробити практичні рекомендації щодо забезпечення інформаційної безпеки держави та інших суб’єктів міжнародних відносин в умовах постбіполярної системи
Планується робота наступних наукових секцій:
Секція 1. Інформаційна безпека держави як системоутворюючий фактор.
Секція 2. Глобалізація і проблеми інформаційної безпеки.
Секція 3. Інформаційні ресурси держави у світових інформаційних процесах.
Секція 4.Демасифікація та національна самоідентифікація як принцип дихотомії країн посткомуністичного простору.
 
Мови конференції: українська, російська, англійська
 
Заявки на конференцію подати за встановленою формою (додаток 1) разом із анотацією доповіді (обсяг – до 1 сторінки формату А 4). Тексти доповідей (до 0,5 др. арк.), оформлені згідно з вимогами ВАК (додаток 2) та заявки на участь у конференції представити в Організаційний комітет не пізніше 18 жовтня 2010 р.
 
Форми участі: очна, заочна. Виступ на пленарному засіданні: до 30 хв. Виступ на секції: до 15 хв.
 
Планується видання матеріалів конференції у спеціальному випускові «Наукового вісника Інституту міжнародних відносин НАУ. Серія: економіка, право, політологія, туризм». Вартість публікації становитиме – 250 грн. за 0,5 друк. арк.
 
Заявки на конференцію й матеріали доповідей надсилати на e:mail: rzhevska@ua.fm; i_zhalo@ukr.net з позначкою «KONF_2010».
 
Редколегія Оргкомітету залишає за собою право відхилити матеріали, що подані невчасно або не відповідають вимогам.
 
Додаткову інформацію можна отримати за адресою: 03058, Київ-58, проспект космонавта Комарова, 1, кафедра міжнародної інформації корпус 7, кім. 201, тел. (044) 406-76-80.
 
ОРГКОМІТЕТ
 
Категорія: Конференції, семінари, тренінги | Переглядів: 812 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0