Головна » 2010 » Квітень » 8 » Міжнародний безпековий форум "Від безпеки України – до безпеки Європи"
22:09
Міжнародний безпековий форум "Від безпеки України – до безпеки Європи"
15-16 квітня у Львові пройде Міжнародний безпековий форум «Від безпеки України – до безпеки Європи. Виклики XXI сторіччя», який збере фахівців з державної безпеки та міжнародних відносин з 22 країн, зокрема, ЄС, Росії та інших країн СНД, США, Китаю та Катару.
Серед поважних експертів – сер Ендрю ВУД, експерт Chatham House; Філіп де Сюремен, науковий радник Фундації ім. Роберта Шумана, Надзвичайний та Повноважний Посол Франції; Януш Оникевич, голова Правління Євроатлантичної асоціації Польщі, один із організаторів та речник «Солідарності», член Європейського парламенту (2004-2009 рр.); Джон Ґроган, член парламенту Великобританії, голова Всепартійної парламентської групи з питань України в парламенті Великобританії; Павол Деме, директор з Центрально-Східної Європи Німецького фонду Маршалла в Братиславі; Олександр Музикантський, голова правління Фонду «Російський громадсько-політичний центр»; Анджей Каркока, директор PricewaterhouseCoopers у Польщі, колишній Держсекретар – заступник міністра національної оборони Польщі; Їржі Шнайдер, директор програм Празького інституту безпекових досліджень (PSSI) та інші.
 

Форум було ініційовано провідними українськими державними, науковими та громадські діячами 4 грудня 2009 р, у 15-ту річницю підписання Будапештського Меморандуму про гарантії безпеки у зв’язку з приєднанням України до Договору про нерозповсюдження ядерної зброї.
 

Організатором Форуму виступає Рада із зовнішньої та безпекової політики у партнерстві з Центром Разумкова, Міжнародним центром перспективних досліджень та Західною аналітичною групою за підтримки Львівської обласної державної адміністрації, Львівської обласної ради та Львівського національного університету ім. Івана Франка.
 

Контакти:
E-mail: info@cfsp.org.ua
Телефон: +38 068 358 17 72, +38 050 334 25 85
 
 
сайт Форуму http://www.securityforum.org.ua/
 

Джерело: http://eu.prostir.ua/calendar/240220.html
Категорія: Конференції, семінари, тренінги | Переглядів: 791 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0