Головна » 2010 » Листопад » 12 » Міжнародний круглий стіл "Україна-Білорусь: стан та перспективи двостороннього співробітництва"
17:29
Міжнародний круглий стіл "Україна-Білорусь: стан та перспективи двостороннього співробітництва"
Представництво фонду Еберта в Україні та аналітичний центр «Поліський фонд міжнародних та регіональних досліджень» запрошують взяти участь у роботі міжнародного круглого столу «Україна-Білорусь: стан та перспективи двостороннього співробітництва», який відбудеться в м. Києві у приміщенні Великого конференц-залу Національної академії наук України (вул. Володимирська, 55) з 10 до 16 години 15 листопада 2010 року.
Мета заходу - привернути увагу експертного співтовариства до проблем побудови двостороннього формату відносин України та Білорусі. В ході роботи круглого столу планується розглянути актуальні питання співробітництва України та Білорусі на міжнародному, міждержавному та регіональному рівнях, а також обговорити конкретні перспективні проекти з розвитку українсько-білоруських взаємин в політичній, економічній та гуманітарній сферах.
До участі у заході запрошені представники провідних аналітичних центрів та громадських організацій, засобів масової інформації.

У разі запитань та коментарів буть ласка звертайтеся до координатора проекту п. Тараса Михальнюка (чи п. Зоряни Міщук) в Регіональному представництві Фонду ім. Фрідріха Еберта (тел.: 2340038, email: taras.mykhalniuk@fes.kiev.ua).
 
 
Контакти
Зоряна Міщук
Фонд ім. Фрідріха Еберта
mizo@ukr.net  
тел.: 044 234-00-38

Джерело: http://gurt.org.ua/news/conferences/8320/
Категорія: Конференції, семінари, тренінги | Переглядів: 617 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0