Головна » 2010 » Жовтень » 16 » Міжнародний тренінг на тему прав людини «Пролийте світло на права людини»
21:39
Міжнародний тренінг на тему прав людини «Пролийте світло на права людини»
23-27 жовтня у Донецьку відбудеться міжнародний тренінг «Пролийте світло на права людини», за фінансової підтримки Європейського Молодіжного Фонду Ради Європи.
Метою цього заходу є покращення знань молоді про загальні права людини, беручи за основу міжнародні нормативно-правові документи головним з яких є Загальна декларація з прав людини.
Основними завданнями заходу є навчити молодих людей з різних країн, як застосовувати набуті знання у житті, як захищати та відстоювати свої права та наголосити, що права людини єдині й однакові для кожного, незалежно від цвіту шкіри, віросповідання, мови та статі.

Учасники заходу це молодь віком від 20 до 35 років, лідери неурядових громадських організацій з Росії, Молдавії, Польщі та України, які займаються правами людини та готові провести низку тренінгів у своїх громадах на основі матеріалів тренінгу.

Програма тренінгу включає різні творчі, цікаві, неординарні завдання, а модулі будуть проходити у форматі рольових ігор, дискусій та дебатів.

Впродовж заходу учасники відвідають з навчальним візитом ГО «Альтернативний молодіжний центр» який активно діє в напрямку захисту прав дітей та представляє правозахисну дитячу мережу Донбасу.

Джерело: http://gurt.org.ua/news/trainings/8030/
Категорія: Конференції, семінари, тренінги | Переглядів: 602 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0