Головна » 2013 » Січень » 21 » Київ, 25 січня - показ фільму «Молдова: загублена у перехідному періоді»
22:37
Київ, 25 січня - показ фільму «Молдова: загублена у перехідному періоді»
 Інститут світової політики, Фонд ERSTE та Європейська ініціатива стабільності запрошують на показ фільму «Молдова: загублена у перехідному періоді»
В Інституті світової політики 25 січня о 17.00 відбудеться показ фільму Геральда Кнауса і Фріца Офнера «Молдова: загублена у перехідному періоді», що є частиною серії показів кінострічок «Повернення до Європи» (www.returntoeurope.org), який був ініційований та підтриманий Фондом ERSTE.
У фільмі йдеться про історію пострадянської держави, що намагається побороти небачений економічний занепад, який рідко переживають країни в мирний час. Під час перегляду фільму ми зустрінемося з музикантами та громадськими активістами, комуністами і сепаратистами, єврофілами, молодими жителями міст і відчайдушними пенсіонерами – вони представлятимуть суспільство, затиснуте між ЄС на Заході і дедалі більшим авторитаризмом на Сході. Оскільки Молдова чіткіше демонструє напрямок свого розвитку, вона заслуговує на увагу інших європейських країн – і зараз навіть більше, ніж будь-коли раніше.

Після показу фільму відбудеться дискусія «Чому Молдова має значення?»

У заході візьмуть участь режисер, голова Європейської ініціативи стабільності Геральд Кнаус, Надзвичайний та Повноважний Посол Республіки Молдова в Україні Іон Стевіле, старший аналітик Інституту світової політики і модератор заходу Леонід Літра

Мова заходу: англійська

Захід відбудеться за адресою Інститутська 20/8.

За додатковою інформацією та з приводу акредитації звертайтесь до Юлії Кононенко за телефоном + 38099762131 чи на email julia.k@iwp.org.ua.

Категорія: Конференції, семінари, тренінги | Переглядів: 690 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0