Головна » 2009 » Листопад » 16 » «Моніторинг і оцінка на шляху до ефективного врядування: можливості та виклики»
21:48
«Моніторинг і оцінка на шляху до ефективного врядування: можливості та виклики»
Метою конференції є створення платформи для обговорення та обміну думками щодо принципів ефективного врядування, стратегічного планування та впровадження політик, стратегій та державних програм, консолідуючи зусилля усіх зацікавлених сторін, що забезпечують вище зазначені процеси на різних рівнях усіх гілок влади. Таке обговорення не повинно обмежуватись пов’язаними з моніторингом і оцінкою питаннями, але може започаткувати форум, який у майбутньому зміг би стати тією рушійною силою, що сприятиме подальшій розбудові спроможності в державному секторі та мережі фахівців з моніторингу і оцінки.
Під час конференції будуть підбиті підсумки та представлені результати роботи Проекту, що діє в Україні з вересня 2007 року, а також обговорюватимуться потреби й сподівання України щодо використання кращого досвіду ЄС в сфері європейської інтеграції та державного управління.


До участі у конференції запрошені високоповажні представники українського Уряду та Парламенту, бенефіціари Проекту, представники міністерств та відомств, українські та іноземні експерти, а також представники громадянського суспільства, Європейської Комісії в Брюсселі, фахівці з Польщі, Великобританії та інших країн-членів ЄС, Представництва Європейської Комісії в Україні, посольств, тощо.

Звертаємося до партнерів та бенефіціарів Проекту з проханням висловити пропозиції щодо персональної участі у конференції з доповіддю, результатами досліджень чи коментарями, що стосуються зокрема питань моніторингу і оцінки виконання домовленостей між Україною та ЄС.

Просимо висловити Ваші пропозиції щодо участі з виступами у конференції та зареєструватися, заповнивши відповідну реєстраційну форму http://pca.kiev.ua/index.php?p lugin=ConfReg

За додатковою інформацією, будь ласка, звертайтеся до Ірини Озимок, експерта Проекту за тел: (044) 482-19-38.

Сподіваємося на Ваш позитивний відгук на нашу пропозицію.
Джерело: http://dipclub.org.ua/news/konferencija_monitoring_i_ocinka_na_shljakhu_do_efektivnogo_vrjaduvannja_mozhlivosti_ta_vikliki/2009-11-10-262
Категорія: Конференції, семінари, тренінги | Переглядів: 744 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0