Головна » 2009 » Грудень » 26 » Музей іграшки МОН відкриває виставку новорічних та різдвяних прикрас
23:09
Музей іграшки МОН відкриває виставку новорічних та різдвяних прикрас
До уваги відвідувачів - різдвяні пряники, виготовлені за стародавніми рецептами, іграшки із соломи, що несуть символіку оберегів, паперові прикраси - витинанки, сирні коники та пташки.
У понеділок, 14 грудня, о 14:00 у Державному музеї іграшки Міністерства освіти і науки України (Київ, Кловський узвіз, 8) відкриється виставка новорічних та різдвяних прикрас. Девіз виставки: "Безліч ідей для Вашої ялинки".

Фігурки янголів, ляльки-обереги, дзвоники, зірки, справжні яблука, горіхи та цукерки прикрашають новорічні деревця у стінах музею.
Святкові ялинки прикрашені іграшками виготовленими в техніці "декупаж" та "печворк" (аплікація із серветок та клаптикова техніка), кулями - темарі (вишиті японські м'ячики), іграшки з вовни, ґудзиків, тканини, бісеру. Багато інших цікавих ідей стануть приємним відкриттям для більшості відідувачів. Навчитися творити новорічні іграшки власноруч можна буде під час проведення суботніх майстер-класів.
Крім того музей традиційно експонує новорічні прикраси радянської доби та старовинну різдвяну атрибутику, якій понад 100 років.
 

Телефон для довідок: +38 044 253-54-00
Категорія: Повідомлення | Переглядів: 872 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0