Головна » 2010 » Серпень » 2 » Національний конкурс фотографій на тему толерантності, проти проявів расизму, антисемітизму та ксенофобії в Україні
17:40
Національний конкурс фотографій на тему толерантності, проти проявів расизму, антисемітизму та ксенофобії в Україні
Всеукраїнська молодіжна організація «Фундація регіональних ініціатив» та громадський рух «SOS! Расизм!» оголошують Національний конкурс фотографій на тему толерантності, проти проявів расизму, антисемітизму та ксенофобії в Україні. Інформаційна підтримка Національної спілки фотохудожників України.
До участі у Фотоконкурсі запрошуються професійні фотографи, аматори, репортери, а також усі бажаючі, незалежно від віку, статі, національності, фахової освіти тощо. У ньому можуть брати участь громадяни інших країн.
Фотографії приймаються з 21 червня до 10 вересня. Кращі роботи будуть обрані до 15 вересня. Церемонія нагородження переможців цінними подарунками відбудеться у вересні під час відкриття конференції «Україна для всіх». Кращі роботи будуть надруковані та зібрані у фотовиставку, яка буде експонуватися в 10 регіонах України де є найбільша кількість іноземних студентів.
 

Переможці будуть визначені згідно номінацій фотоконкурсу:
Номінація 1. Прес-фото, «Наслідки проявів міжкультурних конфліктів»
Номінація 2. Фото художнього спрямування, «Міжкультурні діалоги»
Переможцям у номінаціях фотоконкурсу передбачено призи та цінні подарунки від громадського руху «SOS! Расизм!».
 

До участі у Фотоконкурсі приймаються фотографії в електронному форматі через електронну пошту photo.antiracism@gmail.com у форматі JPEG без стискання, 300 dpi. Також подається інформація про те, що зображено на фотознімку (назва), легенда, дата й місце зйомки, прізвище, ім’я, по батькові та адреса автора фото у текстовому файлі, прикріпленому до листа. Фоторобота має бути відзнята упродовж 2004 – 2010 років.
 

Кожен автор може подати не більше, аніж 5 фоторобіт.
 
 
Фундація Регіональних Ініціатив залишає за собою право використовувати фото під час інших заходів з посиланням на автора.
Фотоконкурс проводиться за сприяння Фонду сприяння демократії Відділу преси, освіти та культури Посольства США в Україні.
 
 

Джерело: http://studnews.org.ua/archives/951
Категорія: ФОТОконкурси | Переглядів: 676 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0