Головна » 2013 » Березень » 2 » Найсмачніше із Дайджесту "ДИПКОРПУС-ІНФОРМ" від 01.02.2013
15:20
Найсмачніше із Дайджесту "ДИПКОРПУС-ІНФОРМ" від 01.02.2013

Мариуполь до 03.03.2013 - Місяць волонтерства в Польщі
Альтернатива - В шукає на короткостроковий EVS проект у Польщі молодих і креативних волонтерів на короткостроковий EVS проект - SPORT’S JOY
Проект Sport*s JOY - орієнтований на попкуляризацію здорового спосубу життя, заняття спортом, активного способу життя, а також наявності активної і самобутної громадянської позиції. Дії учасників проекту будуть спрямовані на те аби сприяти формуванні у молоді почуття відповідальності за навколишнє середовище і соціум, частиною якого вони є.
http://gurt.org.ua/vacancies/17171/  

до 07.03.2013 - CRRC Armenia 2013 Conference on Social Capital
Open to: social scientists, scholars, researchers, think-thank and NGO representatives, Master of Arts and PhD students, individuals from academic faculties, government agencies, representatives of international organizations
Venue: Tsakhkadzor, Armenia, 5-6 June 2013
The SC Conference will host social scientists, scholars, researchers, think-thank and NGO representatives, Master of Arts and PhD students, individuals from academic faculties, government agencies, representatives of international organizations – all those who will demonstrate scientific and professional interest in the above mentioned subjects and related fields.
http://www.mladiinfo.com/2013/03/01/crrc-armenia-2013-conference-on-social-capital/  

до 08.03.2013 - International Leadership Training Programme, USA
Open to: young people all over the world at least 18 years old
Venue: August 9-18, 2013 at the University of Connecticut in Storrs, Connecticut, USA
Description
In appreciation of the dynamics of an interdependent world, the UNESCO Chair will host an annual intergenerational forum that brings together young leaders from all regions of the world in the field of human rights once annually. The forum will be held from August 9-18, 2013 at the University of Connecticut, USA, to coincide with the International Youth Day, taking place on August 12, commemorated at the United Nations Headquarters in the USA. This will provide opportunities for participants to participate in Youth Day activities and meet with UN leaders.
http://www.mladiinfo.com/2013/03/01/international-leadership-training-programme-usa/  

до 10.03.2013 - ми шукаємо молодих людей з усіх регіонів України, Польщі та Білорусі віком від 18 до 25 років, як відкриті до нового та горять своїми ідеями, до участі в міжнародній програмі неформальної громадянської освіти молоді «Майстерня громадської активності».
Мужність взяти на себе відповідальність та діяти корегує рух життя, повертаючи його у твій бік, а іноді взагалі перевертає його. Та за всіма великими суспільними змінами стоять звичайні люди, які колись починали з першої маленької справи для своїх друзів, своєї вулиці, своєї громади.
http://maysternya.org/ua/maisternja-2013/zayavka/  

до 13.03.2013 - Набір учасників на Міжнародний проект "Local in Global” (Німеччина)
МГО "Іскра” шукає 6 учасників (3х хлопців і 3х дівчат) +1 лідера/лідерку групи для проекту "Local in Global" , що проходитиме в Центрі зустрічей Требніц з 18 по 26 травня 2013 року.
Яка мета цього заходу?
Глибше зрозуміти поняття «сталий розвиток», навчитись використовувати принципи сталого розвитку в молодіжних проектах в сільських місцевостях, налагодити співпрацю між європейськими молодіжними організаціями, спланувати подальші спільні проекти. Детальний розклад проекту в додатку (увага: в документі неправильно вказані дати проекту).
http://gurt.org.ua/news/trainings/17102/  

до 14.03.2013 - Тренінги зі стратегічного планування та написання проектів
У квітні 2013 програма «Бібліоміст» та Творчій Центр ТЦК проведуть серію тренінгів зі стратегічного планування та написання проектів для представників громадських організацій та публічних бібліотек
В результаті тренінгу учасники отримають навички зі стратегічного планування та написання проектів, а також нові ідеї партнерств.
http://www.bibliomist.org/ua/about-bibl/novini/720-treninhy-zi-stratehichnoho-planuvannia-ta-napysannia-proektiv  

до 15.03.2013 - Реєстрація учасників конференції "Майбутнє громадянського суспільства України"
Конференція відбудеться у рамках Кримської весни розвитку - ініціативи Ресурсного центру ГУРТ, спрямованої на пошук однодумців з середовища лідерів місцевих громад, інститутів громадянського суспільства, соціальних інвесторів та експертів задля свідомої та успішної України, де громадянське суспільство гарантує гідність, впевненість та довіру поміж громадянами на місцевому та національному рівнях.
http://vesna2013.gurt.org.ua/Krimska_vesna_rozvitku_2013/Pro_iniciativu.html  

до 15.03.2013 - Запрошення для регіональних аналітичних центрів України до участі у проекті «Асоціація регіональних аналітичних центрів: інструмент для підвищення ефективності управління в регіонах України»
Відібрані учасники візьмуть участь у двох триденних тренінгах. Перший тренінг відбудеться у м. Ужгород (травень 2013 року) і присвячуватиметься особливостям європейських систем адміністративних послуг та українського досвіду в даній сфері. Другий тренінг буде проведено у м. Чернігові (липень 2013 року) та передбачатиме навчання учасників основним інструментам моніторингу і аналізу якості адміністративних послуг в Україні.
Організатори забезпечують учасників тренінговими матеріалами та харчуванням, а також покривають витрати на проїзд та проживання.
http://ngonetwork.org.ua/blog/328.html  

до 15.03.2013 - Vevey International Photo Award
Open to: all artists, and professional or student photographers
Awards: a grant up to CHF 40,000 (around € 33,000)
The visual arts Festival Images is the first open-air photography festival of Switzerland. Every two years, it produces unseen monumental photography exhibitions in the streets of Vevey and also proposes numerous exhibitions in various regional institutions dedicated to the image. The festival is also an opportunity to introduce the winning projects of the two competitions it organises: the Vevey International Photo Award and the European First Film Award.
http://www.mladiinfo.com/2013/02/25/vevey-international-photo-award/  

до 17.03.2013 - конкурс есе для молоді від Фонду Арсенія Яценюка «Відкрий Україну» в рамках підготовки 6-го Київського Безпекового Форуму
Для участі в конкурсі необхідно написати коротке есе на тему «Безпека у небезпечному світі», в якому розкрити одну проблему безпеки, яка на ваш погляд є найбільш актуальною в сучасному світі, та запропонувати варіант її вирішення.
Переможці будуть запрошені до участі у цьогорічному форумі, який відбудеться 18-19 квітня 2013 року у Києві та буде присвячений темі «Безпека у небезпечному світі».
http://www.openukraine.org/ua/news/news5151  

до 21.03.2013 - Тренінг з питань участі молоді в молодіжній політиці
18-24 квітня 2013 року під Києвом відбуватиметься тренінг із питань участі молоді, організований у рамках програми Ради Європи з посилення спроможності молоді щодо участі в молодіжній політиці та навчання в сфері прав людини в Україні.
Метою навчання є розвиток компетентностей учасників у сприянні забезпеченню участі молоді в усіх сферах молодіжної політики та посиленню співпраці між собою різних суб’єктів молодіжної політики в Україні з урахуванням напрямків розвитку та реалізації молодіжної політики.
Участь безкоштовна. Відібраним і запрошеним будуть забезпечені проживання та харчування, а також компенсація витрат на проїзд.
http://ciacy.org.ua/?p=1663  

до 24.03.2013 - набір до "Школи європейського політика"
ВГО «Молодий Народний Рух» оголошує відбір учасників на «Школу європейського політика», яка проходитиме 5-7 квітня 2013 року в Києві. Школа про за підтримки Представництва Фонду Конрада Аденауера в Україні.
Участь у школі є безкоштовною. Організатори також забезпечують проживання, харчування та проїзд учасників (в межах 200 грн.).
http://civic.ua/news/view.html?q=1980370  

до 31.03.2013 - фотоконкурс на тему «Права людини в Україні».
Конкурс проводиться з метою створення фотодобірки, яка могла б яскраво презентувати стан дотримання прав людини в Україні.
Сюжети фотокарток мають стосуватися наступних тем: свобода слова, свобода мирних зібрань, свобода об’єднань, політичні переслідування, дискримінація, право на справедливе правосуддя та ін.
http://mozhlyvosti.in.ua/node/11261  

Всеукраїнська студентська науково-практична конференція: «Роль молодіжних, студентських самоврядних організацій в побудові громадянського суспільства в Україні"
Запорізька державна інженерна академія 17-18 травня 2013 р.
http://scientists.kharkov.ua/ukrainian/613-vseukrajinska-studentska-naukovo-praktichna-konferentsiya-rol-molodizhnikh-studentskikh-samovryadnikh-organizatsij-v-pobudovi-gromadyanskogo-suspilstva-v-ukrajini

Категорія: Дайджест "ДИПКОРПУС-ІНФОРМ" | Переглядів: 951 | Додав: Liga | Рейтинг: 0.0/0