Головна » 2009 » Вересень » 1 » Найкраща школа - де навчаюсь я!
22:25
Найкраща школа - де навчаюсь я!
Новоазовська районна громадська організація «Фонд Розвитку Громад Новоазовського району Донецької області» за підтримки відділу освіти Новоазовської районної державної адміністрації оголошує районний конкурс „Найкраща школа – де навчаюсь я!”.
До участі в конкурсі запрошуюся ініціативні групи учнів загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів Новоазовського району Донецької області.
Метою даного конкурсу є прищеплення школярам свідомого ставлення до власних навчальних і позашкільних закладів.

Завдання конкурсу: розвинути в школярів навички самоорганізації, навички проектного мислення, вміння працювати в групах, а також сприяти відродженню доброчинності та розвинути почуття відповідальності за власну школу, село, місто, країну.

Конкурс проводитиметься в 4 (чотири) етапи. Для прийняття участі в I (першому) етапі конкурсу необхідно скласти лист-намір від ініціативної групи школярів. З метою покращення взаємодії школярів і шкільної адміністрації за кожною ініціативною групою має бути закріплено куратора (вчителя або іншу особу, що допомагає в розробці й реалізації проекту).

Підготовлені листи-наміри подаються до 30 вересня 2009р. Максимальний розмір гранту, що запитуватиметься від нашої організації не має перевищувати 1000 гривень!

Більш докладнішу інформацію про Конкурс можна довідатися на сайті http://novoazovsk.ucoz.ua/

Листи-наміри приймаються за адресою: 87600, Україна, Донецька область, м. Новоазовськ, вул. Леніна, 30, кім.17. «Фонд Розвитку Громад Новоазовського району Донецької області».

Контакти

Олена Помєщенко
Фонд Розвитку Громад Новоазовського району Донецької області
novoazovsk.community.Fund@gmail.com
8-098-5787652
http://novoazovsk.ucoz.ua/ 

Категорія: Конкурси та вікторини | Переглядів: 1051 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0