Головна » 2012 » Грудень » 21 » Нова програма Фонду Роберта Боша "Коледж імені Карла Фрідріха Герделера - якість державного та громадського управління"
23:01
Нова програма Фонду Роберта Боша "Коледж імені Карла Фрідріха Герделера - якість державного та громадського управління"
CfA: Goerdeler-Kolleg for Good Governance 2013Звертаємо Вашу увагу на нову програму Фонду Роберта Боша <<Коледж імені Карла Фрідріха Герделера - якість державного та громадського управління>>, яка здійснює підвищення кваліфікації наступного покоління керівників з Вірменії, Азербайджану, Білорусі, Грузії, Молдови, Росії, Туреччини та України у сфері Good Governance і прагне, таким чином, до посилення персональної відповідальності в суспільному секторі (публічно-правове управління, підприємства громадського користування, некомерційні організації і т. д.). 
Ми запрошуємо 20 німецькомовних молодих фахівців взяти участь у річному курсі підвищення кваліфікації та роботі над власним проектом в організації на батьківщині. Програма починається з тритижневого семінару, який проходитиме з 31 серпня по 21 вересня 2013 року в Берліні і Варшаві, і завершується семінаром в Берліні в серпні 2014 року.
Проф. Гюнтер Ферхойген, колишній віце-президент Європейської Комісії, візьме участь у програмі в якості директора <<Коледжу>>.
Мова проведення семінарів - німецька. Додаткову інформацію про програму Ви знайдете в доданому флаєрі і в інтернеті на сайті www.goerdeler-kolleg.de. Останній термін подачі заявок на участь: 28 лютого 2013 року.

Ми будемо дуже вдячні Вам за подальше поширення інформації про <<Коледжі>> шляхом розсилки зацікавленим фахівцям або розміщення короткої інформації про програму на вашому інтернет-сайті.


Marie-Lena May
Deutsche Gesellschaft fr Auswrtige Politik
Programmmitarbeiterin
Zentrum fr Mittel- und Osteuropa der Robert Bosch Stiftung
Rauchstrae 17/18
10787 Berlin
Tel.: +49 (0)30 25 42 31-13
Fax: +49 (0)30 25 42 31-16
m.may@dgap.org
www.dgap.org
Категорія: Стажування | Переглядів: 1014 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0