Головна » 2010 » Червень » 8 » Обласний фотоконкурс «Молоде обличчя Донеччини»
21:16
Обласний фотоконкурс «Молоде обличчя Донеччини»

Відповідно до Постанови Кабінету міністрів України від 28.01.2009 № 41 «Про затвердження Державної цільової соціальної програми «Молодь України на 2009-2015 роки» та згідно листа Міністерства України у справах сім'ї, молоді та спорту «Про сприяння у проведенні відбіркового етапу Всеукраїнського фотоконкурсу «Молоде обличчя України» управління у справах сім'ї та молоді Донецької облдержадміністрації протягом червня-серпня 2010 року проводить обласний фотоконкурс «Молоде обличчя Донеччини» - перший тур Всеукраїнського фотоконкурсу «Молоде обличчя України».
Просимо Вас поінформувати молодіжну громадськість про захід і забезпечити виконання Положення про обласний фотоконкурс «Молоде обличчя Донеччини».

Роботи приймаються до 1 вересня 2010 року за адресою:
83001,м. Донецьк, вул. Університетська, 13, к. 516.

За результатами проведення фотоконкурсу переможці (володарі І, ІІ, ІІІ місць у кожній тематичній рубриці) будуть нагороджені дипломами та подарунками. Роботи переможців будуть надані Міністерству у справах сім'ї, молоді та спорту для участі у Всеукраїнському фотоконкурсі «Молоде обличчя України».


Положення про фотоконкурс


Зразок заявки учасника

Категорія: ФОТОконкурси | Переглядів: 676 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0