Головна » 2009 » Жовтень » 2 » Оголошено конкурс на проведення тренінгів
08:32
Оголошено конкурс на проведення тренінгів
Коломийське представництво Громадянської мережі ОПОРА оголошує відбір тренерів для проведення тренінгів «Принципи роботи ЗМІ» та «Форми співпраці ЗМІ та НУО (громадського сектора)».
Для участі в конкурсі необхідно мати попередній тренерський та журналістський досвід і надіслати резюме на i.marunyak@opora.org.ua. Одна особа може подавати заявку на лише на проведення одного тренінгу, при надсиланні резюме у темі повідомлення має бути вказана тема тренінгу, на яку подаєте заявку. Резюме необхідно надіслати до 31 жовтня 2009 року, до 20 години.
Тренінги «Принципи роботи ЗМІ» та «Форми співпраці ЗМІ та НУО (громадського сектора)» відбуватимуться у листопаді (дата уточнюється) 2009 року поблизу міста Коломиї (Івано-Франківська область) під час проведення школи громадської журналістики в рамках проекту «Інструментарій становлення громадської журналістики».

Витрати на проживання й харчування тренерів організатори беруть на себе. Витрати на проїзд тренерів входять у вартість гонорару.

Більше інформації про проект можна отримати за цим посиланням: http://sektor-3.org/?module=articles&c=news&b=2&a=73

Проект реалізовується Громадянською мережею ОПОРА спільно з газетою «Коломийська правда» за фінансової підтримки Міжнародного фонду «Відродження»

За детальнішою інформацією звертатися : тел. 8 (097) 729 07 09, 8 (063) 628 67 68 E-mail: i.marunyak@opora.org.ua Іван Маруняк
 

Контакти
Іван Маруняк
Коломийське представництво Громадянської мережі ОПОРА
i.marunyak@opora.org.ua
8 (063) 628 67 68
http://sektor-3.org/
 
Джерело: http://gurt.org.ua/news/competitions/4195/

Категорія: Конкурси та вікторини | Переглядів: 747 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0