Головна » 2011 » Січень » 25 » ОГОЛОШЕНО ПОЧАТОК ВІДБОРУ НА УЧАСТЬ В УКРАЇНСЬКІЙ ШКОЛІ ПОЛІТИЧНИХ СТУДІЙ 2011 РОКУ
08:26
ОГОЛОШЕНО ПОЧАТОК ВІДБОРУ НА УЧАСТЬ В УКРАЇНСЬКІЙ ШКОЛІ ПОЛІТИЧНИХ СТУДІЙ 2011 РОКУ
До участі у конкурсі запрошуються кандидати, які:
-- мають значні професійні досягнення у сфері політичної, громадської, наукової та підприємницької діяльності, журналістики, державної служби, юриспруденції;
-- займають активну громадянську позицію та здатні застосовувати отриманні знання у своїй повсякденній діяльності;
-- є громадянами України віком до 35 років, які мають вищу освіту.
 
Відбір учасників здісйнюється у два етапи:
Етап I: Заповнення заявки на участь у Щорічній програмі Української школи політичних студій
Заявку на участь у Щорічній програмі Української школи політичних студій необхідно заповнити та надіслати до 11 лютого 2011 року (п'ятниця) на електронну адресу – info@usps.org.ua (тема "USPS”). Документи, що надіслані після вказаного терміну, до розгляду прийматись не будуть.
Усім кандидатам буде надіслано підтвердження про отримання заявки протягом трьох робочих днів. Якщо Ви не отримаєте підтвердження – звертайтеся до Світлани Матвієнко за адресою: svitlana@laboratory.kiev.ua або телефоном: +38 044 531 37 68.
 
 
Етап II. "Віртуальне інтерв'ю”
До 18 лютого 2011 року буде відібрано кандидатів, які відповідають критеріям учасника УШПС, і їм буде запропоновано до 25 лютого 2011 року дати відповіді на кілька запитань "віртуального інтерв'ю”.
На підставі цих відповідей до 4 березня 2011 року буде відібрано учасників Шостого набору Української школи політичних студій.

Завантажити текст заявки (*.doc)
http://usps.org.ua/uploads/docs/Application%20Form_USPS_2011.doc  
Інформація для аплікантів (*.pdf)

Інформація, яку Ви зазначаєте у заявці, є конфіденційною та не підлягає поширенню. Перша сторінка заявки ("реєстраційна картка”) використовується для присвоєння індивідуального реєстраційного номеру. Розгляд аплікаційних форм здійснюється послідовно та неупереджено членами Відбіркової комісії, що включає компетентних представників основних цільових груп Школи. Рішення Комісії є колегіальним. УШПС залишає за собою право не надавати пояснень щодо рішень, прийнятих членами Комісії.
Календар відбору учасників УШПС 2011 року
 
17 січня – 11 лютого 2011 року Перший етап відбору (реєстрація заявок на участь у Щорічній програмі УШПС).
до 18 лютого 2011 року Відбір учасників другого туру (повідомлення кандидатів про результати розгляду заявок - протягом 3 робочих днів).
до 28 лютого 2011 року Другий етап відбору: реєстрація відповідей на запитання "віртуального інтерв'ю”.
до 4 березня 2011 року Відбір учасників П'ятого набору Української школи політичних студій (повідомлення кандидатів про результати розгляду заявок - протягом 3 робочих днів).
 

Умови участі:
Очікується, що відібрані учасники (орієнтовно - 35 осіб) візьмуть участь в усіх трьох сесіях, що передбачені Програмою. Також вони отримують можливість відвідувати інші заходи Школи (зокрема, в межах Клубу випускників).
Витрати на участь (проживання, харчування, навчання, роздаткові матеріали, переліт до Страсбургу, тощо; крім проїзду у межах території України) покриваються за рахунок Школи та її партнерів.
УШПС залишає за собою право встановити реєстраційний внесок за участь у Щорічній програмі, що спрямовується на розвиток її інституційної діяльності. Розмір внеску на 2011 рік не перевищуватиме еквіваленту 450 євро: 150 євро за участь у кожній національній сесії та 150 євро - у Літньому Університеті Демократії.
Дипломи учасникам буде вручено у листопаді 2011 року під час Щорічної конференції випускників УШПС.
 

Більш детальну інформацію про зміст та тривалість сесій, календар роботи на 2011 рік, склад викладачів та випускників розміщено у відповідних рубриках веб-сторінки УШПС.
Якщо у Вас виникають додаткові запитання, будь ласка, звертайтеся до програмного координатора Української школи політичних студій Світлани Матвієнко за адресою: svitlana@laboratory.kiev.ua (тема "Question”) або тел.: +38 044 531 37 68 (офіс).
 
 
Категорія: Конференції, семінари, тренінги | Переглядів: 583 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0