Головна » 2010 » Червень » 7 » Оновлений формат дайджесту "ДИПКОРПУС-ІНФОРМ"
18:55
Оновлений формат дайджесту "ДИПКОРПУС-ІНФОРМ"
Дорогі друзі, шановні колеги! Ліга "ДИПКОРПУС" продовжує роботу щодо інформаційної підтримки усіх небайдужих до міжнародних відносин, політики, громадської роботи в рамках своєї розсилки "ДИПКОРПУС-ІНФОРМ".
Нажаль, через технічні нововведення на розсилках ГУГЛа, ми не можемо читати кириличні тексти, які надходять з розсилки на наші скриньки.
Пропонуємо віднині ловити новини у додатку чи на сторінці сайту Ліги "ДИПКОРПУС".
Корисного перегляду ;-)

ЄС запрошує взяти участь у другому Громадському форумі Східного партнерства


Європейська Комісія запрошує громадські організації з Азербайджану, Білорусі, Вірменії, Грузії, Молдови та України взяти участь у другому Громадському форумі Східного партнерства. Форум відбудеться 18-19 листопада 2010 року в Берліні.
 
www.gurt.org.ua/news/conferences/6719/



Для поціновувачів дискусій стартує новий проект AEGEE-Kyiv

11 червня стартує новий проект AEGEE-Kyiv, на який запрошуютьс всі поціновувачі дискусій і дебатів, аби виразити і відстояти свою думку щодо актуальних молодіжних проблем.

www.gurt.org.ua/news/events/6715/



Громадська експертиза - 12 кроків до успіху

Український незалежний центр політичних досліджень пропонує кожному досягти успіху в громадській експертизі. Для цього достатньо лише озброїтися новим виданням від УНЦПД - «Громадська експертиза діяльності органів виконавчої влади: крок за кроком».

www.gurt.org.ua/news/recent/6716/



Запитайте Якова Рогаліна, як зробити фандрейзингову кампанію ефективнішою

9 червня о 12.00 в редакції ГУРТа відбудеться онлайн-консультація з директором Донецького міського благодійного фонду «Доброта» Яковом Рогаліним.

www.gurt.org.ua/news/events/6649/ 



Єврокомісія запрошує до консультацій щодо торгівельної політики

Європейська Комісія оголосила громадські консультації щодо майбутньої торгівельної політики ЄС.
До цих консультацій Комісія запрошує всіх зацікавлених гравців – як у самому ЄС, так і поза його межами.

www.ec.europa.eu/yourvoice/ipm/forms/dispatch?form=FutureTradePolicy&lang=en 



Відкритий фестиваль дитячих та молодіжних ЗМІ України в Донбасі „Жми на RECord!”

До участі у фестивалі запрошуються міські, районні, обласні та всеукраїнські дитячі, молодіжні редакції газет, журналів, теле- та радіопрограм.

www.civicua.org/news/view.html?q=1408605 




Друга серія дистанційного навчання в рамках "Центру польсько-української співпраці"

Стартує друга серія дистанційного навчання в рамках "Центру польсько-української співпраці". До участі запрошуються представники органів місцевого самоврядування та громадських організацій, підприємці, студенти та інші особи, зацікавлені роботою в ОМС, з усієї України.

www.civicua.org/news/view.html?q=1408442 



Експертна дискусія «Європейці прагнуть знати: яке майбутнє у України?» (Київ, 18 червня 2010)

Ліга політологів-міжнародників «ДИПКОРПУС» спільно з Програмою Сприяння Парламенту ІІ та Лігою Інтернів запрошують усіх зацікавлених в обговоренні сучасного та майбутнього стану розвитку відносин між Європейським Союзом та Україною долучитися до дискусії «Europeans wonder: what is the future of Ukraine?» за участю науковців у сфері міжнародних відносин з провідних європейських університетів: Жізель Боссе (Маастрихтський університет, Нідерланди) та Тома Каз’єра (Кентський університет в Брюселі, Бельгія).

www.dipcorpus.at.ua/news/ekspertna_diskusija_evropejci_pragnut_znati_jake_majbutne_u_ukrajini_kijiv_18_chervnja_2010/2010-06-03-1965 




Certificate course in "Community Driven Development" for National and International Participants during 2010-11 at Bala Vikasa People Development Training Center, Warangal, Andhra Pradesh, India.

Bala Vikasa is an Indian non-profit, secular, non-government voluntary organization, extensively involved in Community Development from past 3 decades in the state of Andhra Pradesh. Bala Vikasa is the Indian counterpart of Canadian INGO-SOPAR.

www.dipcorpus.at.ua/news/certificate_course_in_community_driven_development/2010-06-07-1967 
Категорія: Новини Ліги "ДИПКОРПУС" | Переглядів: 728 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0