Головна » 2009 » Вересень » 30 » ОСВІТНІ ВИСТАВКИ (освіта у Британії)
12:07
ОСВІТНІ ВИСТАВКИ (освіта у Британії)
Ознайомчий тур до британських університетів - тих, хто планує вищу освіту за кордоном — новий проект освітньої агенції «ДЕК» за підтримки Британської Ради. Приєднуйтеся до ознайомчого туру в британські університети, адже це можливість відвідати місце вашого майбутнього навчання.
Усі навчальні заклади, які входять у програму заходу, пропонують підготовчі програми до вступу в університети (включно з мовними курсами). Дати поїздки: 25 жовтня — 1 листопада 2009 року.
В плані поїздки:
відвідання кампусів університетів
зустрічі зі студентами та викладачами
презентації освітніх програм.

Університети, які включені в програму ознайомчого туру: Exeter University, Bournemouth University, University of Sussex, Bellerbys College, London School of Business and Finance, Istituto Marangoni, Queen Mary University, East Anglia University.

Вартість поїздки — 2000 Euro. В неї входять: відвідини університетів, проживання в тризіркових готелях (кімнати на двох), харчування — сніданок, переїзди між університетами, російськомовний керівник групи, консульський збір в посольстві Великобританії, страховка. Додаткові витрати: переліт Київ—Лондон—Київ, харчування — обід, вечеря, внутрішні переїзди в Лондоні (громадський транспорт).

Останній термін подачі документів — 1 жовтня 2009 року.

Необхідні документи:

фінансові документи (виписки з рахунків, банківські довідки)
довідка з місця роботи / місця навчання
валютні рахунки
документи на право власності нерухомості.
Детальна інформація про заходи в освітній агенції «ДЕК»:
(044) 390 7624, ukr@dec-edu.com, www.dec-edu.com

 

Виставка «Університети Великобританії»

Study Group (Велика Британія) та Навчальна група DonStream (Україна) запрошують Вас відвідати виставку «Університети Великобританії», яка відбудеться 2 жовтня 2009 року з 11:00 до 19:00 в готелі «Intercontinental» (Київ, вул. Велика Житомирська, 2а).

Ви зможете отримати консультації у представників таких університетів щодо підготовчих програм та вступу до бакалаврату та магістратури: Lancaster University, Leicester University, Sussex University, Heriot Watt University, University of Wales, Newport, Cardiff University, Keele University, Surrey University. Візьміть участь у конкурсі Стипендій для навчання в університетах.

Вхід вільний. За більш детальною інформацією та для запису на інтерв’ю звертайтеся за телефонами (044) 496 0948, (050) 953 2363, (095) 3302777 або за адресою study@donstream.com.ua.

 

Презентація Інституту Готельного Менеджменту

Презентація відбудеться 8 жовтня 2009 року в Донецьку (готель «Донбас Палас», вул. Артема, 80), 9 жовтня в Дніпропетровську (готель «Дніпропетровськ», вул. Набережна Леніна, 33), 10 жовтня в Києві (готель «Опера», вул. Б. Хмельницького, 53).

Протягом триденного туру, відвідувачі презентації отримають інформацію про кар’єрні можливості в сфері готельного бізнесу, вимоги до вступу в провідний навчальний заклад готельного менеджменту в Швейцарії, а також, як поєднується навчання та практика і які перспективи чекають на випускників з України після здобуття диплому.

Детальна інформація про заходи в освітній агенції «ДЕК»:
(044) 390 7624, ukr@dec-edu.com, www.dec-edu.com

 

Освітня виставка «Вища освіта за кордоном»

Виставка відбудеться 9 жовтня 2009 року в Дніпропетровську (клуб «Бартоломео», вул. Набережна Перемоги, 9/В) та 10 жовтня в Києві (готель «Прем’єр Палац», вул. Т. Шевченка / Пушкінська, 5–7/29).

Під час заходу ви маєте унікальну можливість поспілкуватися з представниками провідних навчальних закладів Великобританії, Швейцарії, Нової Зеландії, Греції, Нідерландів, Литви та інших країн. Протягом індивідуальних консультацій ви отримаєте інформацію про умови вступу до університетів, особливості навчального процесу, можливі спеціальності, програми підготовки Foundation та Pre-masters (включно з мовною підготовкою). Виставка триватиме з 12:00 до 17:00.

Детальна інформація про заходи в освітній агенції «ДЕК»:
(044) 390 7624, ukr@dec-edu.com, www.dec-edu.com

 

Презентація Лондонської Школи Бізнесу та Фіннасів

Презентація відбудеться 11 жовтня 2009 року у Києві (готель «Прем’єр Палац», вул. Т. Шевченка / Пушкінська, 5–7/29), з 17:00 до 18:00.

Презентацію проведе Олена Каплун, Маркетинг Менеджер навчального закладу. Вона розповість про освітні програми, зокрема про BBA, MBA, ACCA, CIMA, CFA тощо. Після її виступу, аудиторія матиме змогу поспілкуватися з нею особисто та поставити запитання.

Детальна інформація про заходи в освітній агенції «ДЕК»:
(044) 390 7624, ukr@dec-edu.com, www.dec-edu.com

 

Doing Business in English — один день в Києві

Приходьте на зустріч з 12 британськими мовними школами та коледжами, які представлятимуть мовні, професійні та бізнес-програми в Києві. Виставка відбудеться 14 жовтня 2009 року, в готелі Radisson, з 15:00 по 20:00.

Обов’язкова реєстрація — отримайте запрошення поштою
Чому «Doing Business in English»
Учасники виставки
Список представлених програм
Виграйте одну з восьми безкоштовних поїздок до Британії
Програма виставки
Що цікавого буде на виставці:

дізнайтесь про спеціальні професійні та тренінгові рішення для юристів, менеджерів по персоналу, фінансистів та маркетологів, дизайнерів та ін.
прослухайте презентації від компаній, таких як City Bank, Siemens та JTI, які вже направляють своїх співпрацівників до Великобританії на навчання
дізнайтесь про вступ до британських вузів
виграйте один з восьми безкоштовних курсів в Великобританії.
Запрошуємо менеджерів, молодих та досвідчених професіоналів, директорів, та студентів.

Організатор: Бізнес-Лінк — професійне освітнє агентство, яке працює тільки з програмами у Великобританії. Будь ласка зв’яжіться з нами за телефоном (044) 494 2080, або edUK@businesslink.kiev.ua.
 
Джерело: http://www.britishcouncil.org/ukraine-education-fairs.htm

Категорія: Повідомлення | Переглядів: 1159 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0