Головна » 2010 » Жовтень » 13 » Перемагай у 4-ій Безпековій інтернет-вікторині — ставай учасником 4-го Київського безпекового форуму!
18:25
Перемагай у 4-ій Безпековій інтернет-вікторині — ставай учасником 4-го Київського безпекового форуму!
Київський Безпековий Форум (КБФ) — захід, який став платформою для дебатів із найактуальніших питань безпеки в Європі та Чорноморському регіоні. Форум проводиться щорічно на початку листопада і залучає відомих політиків, експертів, бізнесменів, представників громадянського суспільства і засобів масової інформації з усього світу.
Ви можете ознайомитися з аналітичними матеріалами до форуму, на основі яких були розроблені питання вікторини, та з попередньою програмою КБФ на офіційному сайті (http://ksf.openukraine.org/ua/).

Захід проводиться Фондом Арсенія Яценюка «Open Ukraine» у партнерстві з Chatham House (Велика Британія) та за фінансової підтримки Фонду Віктора Пінчука (Україна).
Ліга політологів-міжнародників «ДИПКОРПУС» та Фонд «Open Ukraine» традиційно запрошують усіх, закоханих у міжнародні відносини без вагань брати участь у інтернет-вікторині «Нова безпека у фрагментованому світі та її європейський вимір».
Вікторина відбудеться 28-го жовтня 2010-го року в Інтернеті, вона складатиметься із 12-ти тестових запитань.
Правила участі — традиційні для інтернет-вікторин Ліги "ДИПКОРПУС":
1. РЕЄСТРАЦІЯ: до 10:00 27-го жовтня усі охочі мають зареєструватися надіславши заявку на адресу dip-viktoryna@ukr.net. У темі листа обов’язково вказати слово «БЕЗПЕКА». У самій заявці мають бути такі відомості:
а) П.І.П.
б) місце проживання (місто/село тощо)
в) місце навчання
г) місце роботи
ґ) телефон
д) електронна скринька, на яку будуть надіслані завдання вікторини
 

2. О 19:00 28-го жовтня 2010-го року зареєстровані учасники повинні мати доступ до інтернету. Саме у цей час вони отримають на вказані в реєстраційній заявці скриньки завдання інтернет-вікторини. Копія анкети із запитаннями буде вивішена на порталі Ліги «ДИПКОРПУС» — www.dipcorpus.at.ua. Далі якнайшвидше потрібно видалити невірні варіанти завдань та повернути листа-питальника на адресу dip-viktoryna@ukr.net .

3. До 21:00 28-го жовтня 2010-го року учасники мають завершити надсилання відповідей. Відповіді, надіслані після цього часу до розгляду не прийматимуться. У цей самий час на порталі Ліги «ДИПКОРПУС» будуть оприлюднені правильні відповіді на питання вікторини.

4. Оргкомітет 4-ї Безпекової інтернет-вікторини з 21:00 28-го жовтня почне обробку анкет із відповідями. До уваги будуть братися терміновість надсилання та кількість правильних відповідей. УВАГА! За практикою попередніх вікторин маємо досвід кількаразового надсилання одним і тим самим учасником анкети з коригованими даними. У такому випадку анкета приймається до уваги, проте за час надходження відповідей вважатиметься час надходження останнього, а не першого з листів-відповідей цього учасника вікторини.

5. О 19:00 29-го жовтня 2010-го року на порталі Ліги «ДИПКОРПУС» (www.dipcorpus.at.ua) будуть оприлюднені попередні результати інтернет-вікторини. Від цього часу і до 14:00 30-го жовтня ми будемо приймати апеляції учасників.

Нарешті, о 19:00 30-го жовтня 2010-го року Ліга «ДИПКОРПУС» оголосить імена кращих знавців питань міжнародної безпеки та ім’я переможця.
 

Учасники, що посядуть 1 та 2 призові місця 4-ї Безпекової інтернет-вікторини будуть запрошені у якості учасників на 4-ий Київський безпековий форум. Перебування у Києві буде забезпечено за рахунок організаторів.
Призери вікторини, за традицією, одержать сувеніри та цікаву, корисну, захоплюючу літературу з міжнародних відносин та країнознавства.


Контакти Оргкомітету 4-ї Безпекової інтернет-вікторини:
 
тел.: + 38 (097) 380-64-86
факс: + 38 (067) 231-56-01
сайт: www.dipcorpus.at.ua  
e-пошта: dipcorpus@ukr.net  
ICQ: 484294679
листування: а/с 5, м. Київ, 01008
Категорія: Конкурси та вікторини | Переглядів: 2488 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0