Головна » 2011 » Липень » 5 » «Перший крок до успіху» дівчини з Маріуполя
21:06
«Перший крок до успіху» дівчини з Маріуполя
Юр'єва Сабіна, легат Ліги політологів-міжнародників "ДИПКОРПУС", програма "Перший крок до успіху"-2011 для дівчат-лідерок Вже стало доброю традицією за сприяння МБФ «Український Жіночий Фонд», Українського Освітнього Центру Реформ, Фонду «Здоров’я жінки та планування сім’ї», Благодійного Фонду «Приятелі Дітей» щороку проводити конкурс на участь у програмі «Перший крок до успіху».
До участі у програмі запрошувались активні дівчата 16-23 років, які не байдужі до проблем своєї громади та готові працювати заради покращення життя у своїх містах та містечках. Для участі в конкурсі необхідно було запропонувати власний проект, покликаний покращити життя власної громади. Організатори програми надавали перевагу дівчатам з регіонів України, що мають великий лідерський потенціал, креативне мислення, а головне – бажання працювати на благо своєї громади. Після кропіткої роботи членів журі було обрано 25 щасливиць, яких запросили до Києва!
Програма перший крок до успіху-2011 для дівчат-лідерокСеред переможниць конкурсу опинилась й наша землячка, легат Ліги політологів – міжнародників «ДИПКОРПУС», студентка ІІ курсу МДУ – Юр’єва Сабіна.
25 – 26 червня переможниці з усіх куточків України зустрілись у Києві. За час перебування у Києві вони мали можливість відвідати екскурсію до Верховної Ради, поспілкуватись з керівницями «Українського Жіночого Фонду» та організаторами програми, прийняти участь у круглому столі з успішними жінками та поставити їм питання щодо їх шляху до успіху. Окрім того, дівчата відвідали тренінг з лідерства та гендерних питань, та головне - приєднались до форуму молодих лідерок і поспілкувались з однодумцями. Яскравим завершенням вікенду стало відвідування Пінчук Арт Центру, де молоді лідерки змогли долучитися до світу сучасного мистецтва та зарядитись позитивом на довгий час. Програма перший крок до успіху-2011 для дівчат-лідерок
Програма перший крок до успіху-2011 для дівчат-лідерокЦя зустріч є першим етапом участі у програмі. Другий крок – конкурс міні – грантів. Тепер на дівчат боротьба за право отримати фінансування від Фонду для можливості реалізації своїх проектів у громадах.
Бажаємо Сабіні успіхів у конкурсі міні-грантів, сподіваємось, що її проект буде відібраний експертною комісією та вона зможе реалізувати його у Маріуполі.
Маємо надію, що маріупольчанки не залишатимуться байдужими до подібних програм та щороку все більше й більше наших землячок ставатимуть переможницями різноманітних конкурсів та програм!
Категорія: Новини Ліги "ДИПКОРПУС" | Переглядів: 587 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0