Головна » 2010 » Січень » 15 » Підтримай «Національний екзит-пол 2010»!
18:36
Підтримай «Національний екзит-пол 2010»!
Фонд "Демократичні ініціативи” звертається до громадян України, кандидатів на пост Президента, представників вітчизняних та закордонних організацій з проханням пожертвувати кошти на проведення незалежного екзит-полу для забезпечення чесних і прозорих президентських виборів!
Кошти на проведення «Екзит-полу 2010» можна переказати на рахунок, заповнивши у платіжній квитанції поля "Прізвище, ім,’я та побатькові, адреса, ідентифікаційний код” і ”Сума”
Щоб спростити процедуру переказу коштів, платіжну квитанцію можна відразу заповнити на сайті, роздрукувати її і з нею піти до банку http://exitpoll.org.ua/ua/news/uoojoj  
Переказати кошти можна також за допомогою SMS - повідомлення. Для цього потрібно увійти в розділ «Повідомлення», набрати короткий номер 6046 і натиснути кнопку «Надіслати». У відповідь Ви отримаєте SMS – повідомлення: «Дякуємо за Ваш внесок у проведення «Національного екзит – полу’2010». Вартість SMS - повідомлення 3грн.
Головна мета проекту "Екзит-пол 2010” – забезпечити ефективний громадський контроль за чесністю виборчої процедури та запобігти фальсифікації із підрахунком голосів.
"Екзит-пол’2010” частково фінансується форумом міжнародних донорів, до якого на сьогодні входять такі організації: Посольство Королівства Нідерландів в Україні, Міжнародний Фонд "Відродження”, Національний фонд підтримки демократії (США). Ведуться переговори з іншими донорами. Реалізація проекту перебуватиме під аудитом зарубіжних експертів, зокрема, QEV Analytics (США), PBS Compani (Польща) й Аналітичного центру Юрія Левади (Росія).
Водночас Фонд «Демократичні ініціативи» звернувся до інших іноземних представництв, українських громадських організацій, штабів кандидатів у Президенти, юридичних та фізичних осіб за фінансовою підтримкою у проведенні опитування під час другого туру 7 лютого.
Для контролю над використанням коштів створено Нагалядову громадську Раду, до якої увійшли авторитетні та незаангажовані представники засобів масової інформації, громадських організацій, іноземні спостерігачі.
Повну інформацію знайдете тут http://exitpoll.org.ua/ua
 
 
Контакти
ДІФ
Фонд "Демократичні ініціативи”
dif@dif.org.ua
(044) 581 33 17
http://dif.org.ua/ua/home

Джерело: http://gurt.org.ua/news/recent/5259/
Категорія: Повідомлення | Переглядів: 684 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0