Головна » 2009 » Грудень » 25 » Підтримка співпраці ЄС зі східно-європейськими та центрально-азійськими країнами у сфері інформаційно-комунікаційних технологій (ІКТ)
22:02
Підтримка співпраці ЄС зі східно-європейськими та центрально-азійськими країнами у сфері інформаційно-комунікаційних технологій (ІКТ)
Представляємо Вашій увазі другий інформаційний лист, , розроблений в рамках співпраці трьох проектів ISTOK-SOYUZ, SCUBE-ICT та EXTEND
Представляємо Вашій увазі другий інформаційний лист (перший інформаційний лист (http://cstei.lviv.ua/ua/item/281), розроблений в рамках співпраці трьох проектів ISTOK-SOYUZ, SCUBE-ICT та EXTEND (http://www.eeca-ict.eu/), дії яких спрямовані на розвиток та підтримку співпраці ЄС зі східно-європейськими та центрально-азійськими країнами у сфері інформаційно-комунікаційних технологій (ІКТ).

Даний інформаційний лист висвітлює основні доробки кластеру трьох ІКТ проектів (ISTOK-SOYUZ, SCUBE-ICT та EXTEND), повідомляє про відкритий конкурс ЄС (6th ICT call) з бюджетом у 286 млн євро, ще раз нагадує про переваги он-лайн платформи (http://www.eeca-ict.eu/index.php/competence), метою якої є підвищення власної конкурентоспроможності та полегшення пошуку партнера. На даний момент, така платформа стає одним із основних інструментів промоції потенціалу як фізичних, так і юридичних осіб у сфері ІКТ.
 
Ви маєте можливість представити науково-технічний потенціал своєї організації (завантажити форму http://www.dipcorpus.at.ua/avatar/11/1259323476_49.doc ).
 

Дану форму просимо заповнювати англійською мовою і надіслати на е-адресy oklyuchyk2@gmail.com до 25 грудня 2009р. Таке представлення здійснюється безкоштовно.
 
Ця база даних була розроблена кластером Східної Європи та центральної Азії (EECA cluster) з метою посилення промоції ІКТ суб´єктів (суб´єктів, що займаються інформаційно-комунікаційними технологіями) з країн східної Європи та центральної Азії (як фахівців/фізична особа, так і організацій) та підтримки їхніх намагань щодо співпраці. Тут надається можливість показати свої навики та попередній досвід для збільшення власних шансів бути запрошеним в майбутні дослідницькі консорціуми, а також знайти партнерів.
 

Крім того, в другому інформаційному листі розміщено оголошення про прийдешні консультаційні семінари в рамках проекту EXTEND, метою яких є посилення співпраці дослідників різних країн, а також про найбільші ІКТ події в Україні і світі на наступний, 2010, рік. Більше того, даний документ ще раз висвітлює перші результати та пропозиції проекту SCUBE-ICT з прямим лінками на сайт проекту. Згадується також про інтегровані європейські технологічні платформи, які створені для промоції будь-якої дослідницької організації.
 

Наприкінці хочемо побажати доброго, успішного Нового Року, який, сподіваємось, тільки зміцнить співпрацю у сфері ІКТ між Україною та Європейським Союзом.

Джерело: http://iee.org.ua/ru/detailed/grants/212
Категорія: Повідомлення | Переглядів: 738 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0