Головна » 2011 » Березень » 15 » Питання тижня - 7: з Міжнародним Днем жінок все владнали, тепер приборкуємо атом
19:38
Питання тижня - 7: з Міжнародним Днем жінок все владнали, тепер приборкуємо атом
Питання тижня - проект дипломатичних міні експрес-опитувань від Ліги "ДИПКОРПУС" та Руслана Пейтера Цього тижня ж ми перейнялися запитанням: чи змінить світ ставлення до "мирного атома"?
Хоча експерти одностайні, що вибухи на енергоблоках АЕС у Японії не спричинять техногенної катастрофи на зразок Чорнобильської, в багатьох країнах світу почалися дискусії про майбутнє ядерної енергетики.
А для українців події у Японії стали нагадуванням про пережите чверть століття тому, 26 квітня 1986-го.
Масові протести проти ядерної енергетики пройшли в Німеччині. Британська преса запитує: якщо навіть у дуже технологічно розвинутій Японії реактори не є стовідсотково безпечними, то що вже говорити про інших?
 
Ліга "ДИПКОРПУС" та керівник проекту "Питання тижня" Руслан Пейтер традиційно ознайомлюють Вас з результатами шостого дипломатичного опитування нашої серії!
4 березня ми поцікавилися у Вас: "Як Ви ставитеся до нашої ініціативи подати від України заявку до Генеральної Асамблеї ООН щодо визнання 8 березня Всесвітнім днем жінок?"
Так - 46%
Ні  - 22%
Питання не на часі  - 11%
Так, але за умови запровадження святкування в Україні Всесвітнього дня чоловіків 19 листопада :-)  - 24%
Як виявилося, в ООН аби читають наші думки, або нашу розсилку з питальником, оскільки детальне дослідження офіційних документів довело, що ООН таки визнає 8 березня Міжнародним жіночим днем.


Щиро Ваші, Руслан Пейтер та проект "Питання тижня" від Ліги політологів-міжнародників "ДИПКОРПУС"
dipcorpus-kyiv@ukr.net
www.dipcorpus.at.ua 
Категорія: Новини Ліги "ДИПКОРПУС" | Переглядів: 558 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0