Головна » 2009 » Листопад » 6 » Подати заявку на участь у конкурсі «Благодійник року 2009» можна до 15 листопада 2009
21:27
Подати заявку на участь у конкурсі «Благодійник року 2009» можна до 15 листопада 2009
На численні прохання учасників Оргкомітет Національного конкурсу «Благодійник року-2009» прийняв рішення про продовження терміну прийому заявок до 15 листопада 2009 року.
Конкурс надає можливість відзначення широкого кола благодійних ініціатив як через перемогу в номінаціях, так і через нагородження відзнаками.
Для участі в конкурсі слід заповнити аплікаційну форму, яку можна знайти на веб-сайті конкурсу. До заявки може бути додано фотографії, копії публікацій тощо. Заповнену заявку та додаткові матеріали слід надсилати поштою на адресу: а/с 83, Київ-211, 04211 (з поміткою «Голові журі Національного конкурсу «Благодійник року-2009») та продублювати електронною поштою на адресу info@blagodijnyk.org.ua.

Чесність та прозорість конкурсу забезпечує процедура прийому заявок, журі із 18 незалежних експертів, Наглядова Рада, яка складається з видатних особистостей України та незалежний аудит роботи журі.

Гаряча лінія Оргкомітету: (044) 481-09-49 (з 9.00 до 18.00)

Довідка

Мета «Благодійника року» - сприяння розвитку благодійництва в Україні та його популяризація через публічне визнання та відзначення благодійних ініціатив, спрямованих на вирішення актуальних суспільних проблем.

Учасниками конкурсу можуть бути благодійники – фізичні і юридичні особи, які надали одно- чи багаторазову благодійну допомогу для вирішення суспільних проблем. Номінантів можуть висувати громадські організації, благодійні фонди, заклади освіти, культури і охорони здоров'я, будь-які отримувачі благодійної допомоги, а також самі благодійники.

Конкурс передбачає визначення переможців у 14 номінаціях:
Транснаціональна компанія, вітчизняна компанія – великий бізнес, вітчизняна компанія – середній бізнес, вітчизняна компанія – малий бізнес, фізична особа – підприємець, бізнесмен, фінансова установа, корпоративний благодійний фонд, приватний благодійний фонд, благодійна організація, представництво міжнародного благодійного фонду чи недержавної організації, особиста благодійна ініціатива, громада, колектив та неформалізована група, дитячий, юнацький колектив, молодіжна група.

Також конкурс передбачає також вручення спеціальних призів.

Критерії визначення переможців конкурсу:

вирішення конкретної проблеми;
кількість людей, які отримали допомогу;
якісні зміни в житті людей, які відбулися внаслідок надання допомоги;
довготривалість результатів, отриманих внаслідок надання благодійної допомоги;
інноваційність.
До Наглядової Ради конкурсу увійшли видатні діячі у сфері культури, науки, освіти, спорту, громадської діяльності, які мають авторитет та визнання у суспільстві, бездоганну репутацію, зацікавлення у розвитку благодійності в Україні та власний досвід благодійної діяльності: Богдан Ступка, народний артист України (голова Наглядової Ради); Марія Бурмака, народна артистка України; Олег Скрипка, лідер гурту „ВВ”; Стелла Захарова, олімпійська чемпіонка зі спортивної гімнастики; Віталій і Дмитро Капранови, письменники і видавці; Андрій Куликов, журналіст, телеведучий, експерт із засобів масової інформації.

Відзнакою конкурсу є диплом і нагорода у формі стилізованої під емблему конкурсу статуетки із написом «Благодійник року» в основних номінаціях, а також спеціальні призи. Переможці конкурсу запрошуються на церемонію нагородження до Києва.
 

Контакти

Благодійник року 2009
info@blagodijnyk.org.ua
(044) 481-09-49
http://www.blagodijnyk.org.ua/
м. Київ вул. Артема 15

Джерело: http://gurt.org.ua/news/competitions/4656/

Категорія: Конкурси та вікторини | Переглядів: 650 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0