Головна » 2011 » Червень » 14 » Потрібні для ун-ту у Стенфорді - архівні та партійні матеріали українських політичних партій і громадських рухів
21:13
Потрібні для ун-ту у Стенфорді - архівні та партійні матеріали українських політичних партій і громадських рухів
Колеги, друзі, вітання! Мій товарищ Олесь Обертас збирає для університету у Стенфорді - архівні та партійні матеріали українських політичних партій і громадських рухів. Нижче лист, у вкладенні теж інфо.
Дуже прошу, в кого така потрібна "макулатура" є, і все хотіли викинути з офісу чи кладовки - напишіть Олесю, він візьме.
Ось його мейл: obertas@bigmir.net , ось тел 050-903-08-10
З повагою,
Ольга Веснянка

Справа ось у чому.
Я сьогодні допомагаю Гуверівському інституту при Стенфордському університеті в США (www.hoover.org) в одному некомерційному науковому проекті - збираю матеріали політичних партій і рухів, які ведуть свою діяльність в Україні. Сюди входить будь-яка друкована продукція з 1989 року по наші дні - газети, журнали, брошури, листівки, плакати, програми, книги тощо. Тобто вся та «макулатура», яка лежить в когось на балконі або в шафах, а викинути шкода. Мене цікавлять оригінальні матеріали, не ксерокси, абсолютно всіх зареєстрованих в Україні 180 політичних партій, інших громадських рухів чи навіть релігійних організацій.

Чи могла б Ти підказати контакти людей з громадських чи партійних офісів (та дати мені рекомендацію, щоб я до них подзвоним чи написав), до яких можна було б звернутися з проханням передати всі можливі поточні та архівні матеріали діяльності їхньої політичної сили у Стенфорд для збереження та наукового вивчення. Цікавлять абсолютно всі друковані матеріали: газети, журнали, брошури, листівки, плакати, програми, книги, методички, внутрішні релізи тощо.
Я декілька разів ходив по партійних офісах напряму – так в мене то паспорт перевірять, то розпитують по півгодини, чи я не шпіон.

Знаю, що в Україні подібної діяльності майже ніхто не веде. Тож через 10-50 років не буде чого навіть онукам показати з партійного будівництва в Україні.
Всі необхідні офіційні листи (посвідчення волонтера цього проекту, прохання і потім офіційні подяки…) від Гуверівського інституту я маю і для ознайомлення висилаю і Тобі.

СЕРТИФІКАТ
 
 
 

Вдячний наперед за допомогу.

Чекаю на відповідь.
Мій моб. 050-903-08-10

З повагою,
Олесь Обертас
Категорія: Повідомлення | Переглядів: 631 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0