Головна » 2010 » Січень » 13 » Прес-брифінг з нагоди презентації результатів нового соціологічного опитування щодо насильства в українських сім’ях
21:38
Прес-брифінг з нагоди презентації результатів нового соціологічного опитування щодо насильства в українських сім’ях
15 січня о 14.00 год. «Програма рівних можливостей та прав жінок в Україні» - спільний проект Європейського Союзу та Програми розвитку ООН в Україні запрошує на прес-брифінг з нагоди презентації результатів нового соціологічного опитування щодо насильства в українських сім’ях.
ТЕМА: «10 невідомих фактів про насильство в сім’ї в Україні»
Прес-брифінг відбудеться за адресою: вул. Госпітальна, 12, Президент Готель «Київський»

Початок реєстрації – о 13.30 год.
 

Будь-ласка, підтвердіть свою участь за тел. (044) 569 40 75; Контактна особа для додаткової інформації – Михайло Корюкалов, спеціаліст «Програми рівних можливостей та прав жінок в Україні».
 

Учасники прес-брифінгу:
Рікарда Рігер, Директор Представництва Програми розвитку ООН в Україні
Лаура Гараняні, Керівник Управління програм допомоги в Україні/ Координатор з питань співпраці, Представництво Європейського Союзу в Україні
Інна Волосевич, Kерівник проекту, старший менеджер з соціальних та політичних досліджень компанії GfK Ukraine

Проблема насильства в сім’ї є однією з найактуальніших для українського суспільства, про що засвідчили результати нового соціологічного опитування населення, яке було проведено компанією GfK Ukraine на замовлення Проекту «Програма рівних можливостей та прав жінок в Україні».
Метою опитування було з’ясувати поширеність насильства в українських сім’ях, а також виявити ті верстви населення, які найбільше потерпають від цього ганебного явища, показати ставлення суспільства до такого виду насильства, тощо.
 

Під час брифінгу представники ЗМІ зможуть дізнатися про таке:
· Скільки українців потерпали від насильства в сім’ї впродовж свого життя та в якому віці
· Хто – жінки чи чоловіки – і коли частіше стикається з насильством в сім’ї
· Скільки українців стикалися з різними видами насильства (психологічним насильством, фізичним, економічним та з сексуальним насильством)
· Що є основною причиною різних ситуацій насильства в Україні
· Та багато інших цікавих нових і невідомих фактів про насильство в сім’ї
 

Про Проект: «Програма рівних можливостей та прав жінок в Україні» є спільним проектом Європейського Союзу, Шведського агентства з питань міжнародної співпраці та розвитку (Sida) та Програми розвитку ООН в Україні. Національним партнером з реалізації проекту є Міністерство України у справах сім’ї, молоді та спорту. Загальною метою проекту є підтримка державних інституцій та громадянського суспільства у забезпеченні ґендерної рівності в Україні. Проект триває з 2008 до 2011 року.
 

З повагою,
ІНФОРМАЦІЙНИЙ ВІДДІЛ
Представництва ООН в Україні
Категорія: Конференції, семінари, тренінги | Переглядів: 689 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0