Головна » 2009 » Грудень » 16 » Презентація Колегіуму ім. Теодора Гойсса фонду ім. Роберта Боша та Спілки МітОст та «Майстерні громадської активності» у м. Маріуполі
23:10
Презентація Колегіуму ім. Теодора Гойсса фонду ім. Роберта Боша та Спілки МітОст та «Майстерні громадської активності» у м. Маріуполі
8 грудня 2009 року у Маріупольському державному гуманітарному університеті відбулась презентація Колегіуму ім. Теодора Гойсса фонду ім. Роберта Боша та Спілки МітОст (Німеччина) та «Майстерні громадської активності» (Україна).
Презентація була організована Лігою політологів-міжнародників «ДИПКОРПУС» за підтримки Маріупольського державного гуманітарного університету.
Представник Колегіуму ім. Теодора Гойсса Альона Каравай розповіла про дві надзвичайно цікаві програми для активної молоді, що хоче реалізувати свої власні проекти: перша програма націлена на суспільно активну німецькомовну молодь від 18-25 років, друга – підтримує учасників у здійсненні проектів в Україні.
Зустріч виявилась досить захоплюючою: студенти ставили питання, ділились досвідом участі в таких програмах. Тож, сподіваємось, наша молодь невдовзі отримає можливість для реалізації власних ідей та успішно організує свої проекти.

Більш детальну інформацію про проекти можна отримати за адресою http//www.theodor-heuss-kolleg.de

Тетяна Касьян,
Інформаційний департамент
Ліги політологів-міжнародників «ДИПКОРПУС»
dipcorpus-mdgu@ukr.net
Категорія: Новини Ліги "ДИПКОРПУС" | Переглядів: 858 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0