Головна » 2015 » Вересень » 11 » 11 вересня - День презентації Ліги "ДИПКОРПУС" для нового покоління політологів та міжнародників Маріуполя
08:20
11 вересня - День презентації Ліги "ДИПКОРПУС" для нового покоління політологів та міжнародників Маріуполя

Легати "ДИПКОРПУСУ"11 вересня у Маріупольському державному університеті відбудеться традиційна презентація Ліги політологів-міжнародників "ДИПКОРПУС" для студентів першокурсників. Цей рік особливий, оскільки відтепер у МДУ, на додаток до спеціальності "Міжнародні відносини" (з 2001) відкрита нова спеціальність - "Політологія". Отже, у дружній родині політологів-міжнародників - поповнення, віднині ми маємо "подвійну силу". Це означає, що у Маріуполя - черговий гідний почин, нова сторінка його розвитку, новий крок до утвердження як сучасного культурно-освітнього, економічного та промислового центру.

Сподіватимемося, найближчим часом нові фахівці з нашої alma-mater допоможуть на якісно новому рівні представляти та захищати наші інтереси на загальнодержавному рівні та світовій арені.
Команда активу Ліги під час презентації розповість про цілі діяльності організації, структуру, інструменти розвитку та додаткової освіти, форми громадянської активності, які традиційно практикують легати "ДИПКОРПУСУ". Звісно, для ліпшої інкорпорації наших новачків до нашого колективу передбачені і особисте знайомство, і командні ігри - загалом, все, що дозволить нашій двадцятці першачків усвідомити багатоманіття можливостей, що відкриваються нині перед ними завдяки навчанню в Університеті, завдяки дружбі та співпраці зі старшими поколіннями легатів в рамках "ДИПКОРПУСУ".
Віримо, що сьогоднішня презентація надихне нашу творчу молодь наступні роки жити під гаслом "ДАВАЙТЕ ПЕРЕВЕРНЕМО СВІТ РАЗОМ", виголошеним після такої презентації 2010 року першачком, а зараз VIII-им почесним секретарем Ліги Горданою Крутій. 
Вперед і вгору, друзі!

 

Категорія: Новини Ліги "ДИПКОРПУС" | Переглядів: 683 | Додав: dipcorpus | Теги: Лига ДИПКОРПУС, політологія, МДУ, Маріуполь, МГУ, Мариуполь, Политология, международные отношения, міжнародні відносини, Ліга ДИПКОРПУС | Рейтинг: 0.0/0