Головна » 2010 » Грудень » 22 » Привітання Прем'єр-міністра України Миколи Азарова працівникам дипломатичної служби України
19:04
Привітання Прем'єр-міністра України Миколи Азарова працівникам дипломатичної служби України
Шановні працівники дипломатичної служби України! Прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята – Дня працівників дипломатичної служби України.
Вітчизняна дипломатія з честю виконує завдання, поставлені перед нею Президентом України та Урядом, представляє та захищає національні інтереси за кордоном, забезпечує Україні міжнародну підтримку, розвиток взаємовигідного співробітництва з провідними торговельно-економічними партнерами.
Україна перейшла на новий етап системних реформ, які мають за мету оживити та зробити конкурентоспроможною національну економіку та гарантувати громадянам України достойне життя.
Упевнений, що в подальшому вітчизняна дипломатія докладе всіх зусиль для того, щоб утвердити імідж України як сучасної європейської держави.
Ваш високий професіоналізм і культурний рівень, патріотизм і відданість обраній справі сприяє реалізації ефективної зовнішньої політики.
Від щирого серця бажаю Вам міцного здоров’я, щастя, творчої наснаги і нових здобутків на благо України та її народу.
 
 
З повагою
Прем’єр-міністр України
Микола АЗАРОВ
Категорія: Повідомлення | Переглядів: 585 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0