Головна » 2009 » Листопад » 10 » Програма студентського обміну (Undergraduate Exchange Program (UEP)
12:26
Програма студентського обміну (Undergraduate Exchange Program (UEP)
Програма студентського обміну (Undergraduate Exchange Program (UEP) підтримує студентів з Боснії та Герцеговини, Косово, Молдови, Монголії, Сербії та України* для навчання протягом одного року в Сполучених Штатах.
*Абітурієнти з України повинні бути студентами Дніпропетровських, Донецьких, Харківських, Херсонських, Луганських, Миколаївських, Одеських,
Полтавських, Сумських, Запорізьських ВНЗ

На даний момент кандидати повинні бути студентами другого курсу в університеті у себе на батьківщині, щоб мати право участі.
Програма спрямована на розвиток освіти та громадянського суспільства в Південно-Східній та Східній Європі та Монголії, вводячи учасників у liberal arts curriculum (вільний вибір предметів вивчиння), ознайомлюючи з різними видами навчання, роботою в громадських ком'юніті. Програма спрямована на створення міцних зв'язків між учасниками та їх американськими колегами, тим самим сприяючи культурному взаєморозумінню і толерантності.
Учасники проходять навчання в США протягом одного року. Протягом перебування в США, учасники зобов'язані відпрацювати на громадських засадах (на тих мисцях, які їх цикавлять) близько 25 годин за семестр. Після повернення на Батьківщину учасник продовжує навчання у себе в університеті.

Для детальної інформації:
UEP guidelines http://www.soros.org/initiatives/scholarship/focus_areas/undergraduate_exchange/guidelines
Джерело: kolo-initiative@googlegroups.com
Категорія: Стажування | Переглядів: 788 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0