Головна » 2009 » Жовтень » 10 » Регіональні збори Центрально-Східного регіону студентської організації BEST
22:15
Регіональні збори Центрально-Східного регіону студентської організації BEST
BEST – Рада студентів технічних ВНЗ Європи – це некомерційна, неполітична і нерелігійна студентська організація, яка діє з 1989 року, налічує 81 локальну групу в 30 країнах Європи. Організація має на меті підтримку освітнього та культурного розвитку студентів та надання ширших можливостей спілкування та співпраці університетської молоді.
BEST Kyiv – київський осередок студентської організації BEST. Діє з 2007 року при Національному технічному університеті України „Київський політехнічний інститут” для близько 40 тис. студентів; налічує 25 активних членів.
Локальна група займається організацією різноманітних освітніх заходів, презентацій компаній, інженерних змагань для студентів НТУУ «КПІ» і міжнародних академічних курсів. 16 – 19 жовтня 2009 року локальна група BEST Kyiv проводить регіональні збори Центрально-Східного регіону студентської організації BEST (Board of European Students of Technology). Регіональні збори BEST – це з’їзд студентів технічних ВНЗ, які є членами організації, з усього регіону. В події беруть участь 100-120 представників активної молоді. Центрально-Східний регіон BEST складається з таких локальних груп: Київ, Львів, Запоріжжя (Україна) Краків, Глівіце (Польща) Клуж-Напока, Ясси (Румунія) Кошице (Словаччина) Кишинів (Молдова)

Основними цілями заходу є: Проведення освітніх тренінгів; Обмін досвідом між членами організації; Планування та обговорення майбутніх проектів; Встановлення та зміцнення контактів між локальними групами регіону; Підготовка до Генеральних зборів BEST. Організатори – локальна группа BEST Kyiv - забезпечують проживання та харчування учасників, а також навчальну, культурну та розважальну програму. Навчальна програма складається з тренінгів та лекцій. Розважальна програма включає в себе пізнавальні ігри та командні змагання з інженерного проектування. Культурна програма має на меті ознайомлення з традиціями країн в ході проведення міжнародного вечора.

За більш детальною інформацією звертайтеся до організаторів Регіональних зборів :
Головний організатор: Анна Шепеленко. Телефон: +380984583449, eл. пошта: ganna.shepelenko@BEST.eu.org
Голова відділу зв’язків з громадськістю: Юлія Юрченко. Телефон: + 380633655953, ел. пошта: iuliia.iurchenko@BEST.eu.org
Офіційний сайт: http://www.best-kyiv.org

Контакти

Анна Шепеленко
BEST – Рада студентів технічних ВНЗ Європи
ganna.shepelenko@BEST.eu.org
+380984583449
http://www.best-kyiv.org/

Джерело: http://gurt.org.ua/news/conferences/4336/

Категорія: Конференції, семінари, тренінги | Переглядів: 725 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0