Головна » 2010 » Грудень » 3 » Роман Толстих: День пам'яті - данина пам'яті
09:21
Роман Толстих: День пам'яті - данина пам'яті

Роман Борисович Толстых. Фото Алины КомаровойСтартує інтернет-проект www.foto-bank.at.ua для фото- і кінолюбителів, присвячений пам'яті відомого маріупольського журналіста.
Минає 40 днів з моменту, коли не стало з нами чудового журналіста, вірного товариша, невтомного оптиміста Романа Борисовича Толстих. Але з нами його дух позитивного ставлення до кожного нового дня, з нами світлі спогади, що надихають нас до творчої активності.
Аби пам'ять про нашого старшого товариша, випускника історичного факультету Маріупольського державного університету і далі жила в серцях стартує меморіальний інтернет-проект, присвячений жанру фото-і кінозйомки, який стільки років був близький Роману Толстих спочатку по творчому шляху на телеканалі "Сігма", а потім в прес-службі Маріупольської міськради.
Інтернет-сайт www.foto-bank.at.ua буде каталогом, на якому будуть оперативно відображатися поточні міські, всеукраїнські та міжнародні конкурси для фотолюбителів та майстрів відеозйомки, анонси майстер-класів та інша тематична інформація.
Роботу меморіального інтернет-проекту "Банк фото- і кіноконкурсів" буде підтримувати Ліга "ДИПКОРПУС". Співпраця по тематичному наповненню сайту відкрита для всіх бажаючих. Запрошуємо однодумців!

Категорія: Новини Ліги "ДИПКОРПУС" | Переглядів: 647 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0