Головна » 2010 » Березень » 4 » Російсько-українська газова криза 2009 р: порівняльний погляд з Києва, Бухареста та Кишинева
10:57
Російсько-українська газова криза 2009 р: порівняльний погляд з Києва, Бухареста та Кишинева
5 березня 2010 року Інститут Євро-Атлантичного співробітництва (ІЄАС) презентує дослідження «Російсько-українська газова криза 2009 р: порівняльний погляд з Києва, Бухареста та Кишинева», підготовлене авторським колективом з трьох країн.
Видання присвячене порівняльному аналізу впливу російсько-української газової кризи січня 2009 року на процес прийняття політичних рішень в трьох сусідніх державах: Україні, Румунії та Республіці Молдова. Дослідження спирається на методологію когнітивного інституційного аналізу кризових ситуацій, розроблену Європейською програмою антикризового менеджменту під проводом Центру досліджень та тренінгів з питань антикризового менеджменту (CRISMART) Шведського Коледжу національної оборони.
 

Дослідження є особливо актуальним з огляду на незавершеність врегулювання питань транзиту газу в Східній Європі, заявлені новим керівництвом України наміри перегляду існуючих договорів та наявність конкурентних проектів диверсифікації джерел постачання та транспортування газу в чорноморському регіоні.
 

В обговоренні візьмуть участь Борис Тарасюк, голова парламентського Комітету з питань європейської інтеграції, Олександр Сушко, науковий директор ІЄАС, Юліан Кіфу, Центр запобігання конфліктів та раннього попередження (Румунія) та Оазу Нантой, Інститут громадської політики (Республіка Молдова).
 

З огляду на вищевикладене люб’язно запрошуємо вас взяти участь у згадуваній події.
Презентація відбудеться 5 березня 2010 року з 11.00 до 13.00 у приміщенні прес-центру Українського національного інформаційного агентства «УКРІНФОРМ» (м.Київ, вул. Б.Хмельницького, 8/16).
 

Просимо підтвердити вашу участь до 4 березня 2010 року за тел. (044) 238-68-43 або e-mail: nataliya.sad@ieac.org.ua. Контактна особа: Наталія Сад.
Категорія: Конференції, семінари, тренінги | Переглядів: 749 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0