Головна » 2009 » Листопад » 6 » Розгляд апеляцій!
14:11
Розгляд апеляцій!

Шановні колеги та друзі! Маємо приємність презентувати результали розгляду наявних апеляцій.
Одразу слід зазначити, що кожне зауваження дуже цікаве та свідчить про глибоке опрацювання питань 3-ї безпекової інтернет-вікторини до Третього Київського безпекового форуму "СВІТОВА КРИЗА: БЕЗПЕКОВІ ВИКЛИКИ ТА НАСЛІДКИ ДЛЯ ШИРШОЇ ЄВРОПИ".

Отже:
Питання № 6: І.Дячок, О.Арбузов, В.Бабич аргументовано довели, що після 03.11.2009 була оприлюднена інформація прес-служби GM щодо фактичного зриву попередньої угоди стосовно продажу Opel консорціуму у складі канадської "Magna" і "Ощадбанку Росії".
Отже, вірною відповіддю на питання №6 вважається "НІ", що буде враховано при остатосчному підрахунку балів.

Патання № 9: Аліна (сподіваємося, невдовзі наша колега уточнить своє прізвище) апелювала, спираючись на результати Пітсбурзького самміту G-20, щодо визнання корректною відповіді "ТАК" на пиатння по розширення G-8 та перетворення її на міжнародну організацію.
Наша аргументація:
Суть питання - акцентувати на відмінності двох неформальних груп G-8 та G-20 та підкреслити їх незалежне паралельне подальше існування.
Зокрема, G-20 є неформальним форумом міністрів фінансів та керівників цетральних банків, перше засідання якого відбулося 15.12.1999.
У офіційному тексті Пітсбурзького саміту http://www.pittsburghsummit.gov/mediacenter/129639.htm відсутні жодні посилання на взаємодію з G-8, як і будь-яка інформація стосовно конкретної інституціоналізації у вигляді міжнародної організації (визначення робочої групи, розробка статуту, крітерії членства, затвердження штаб-квартири чи обрання керівного органу).
Зміст пункту 50: Today, we designated the G-20 as the premier forum for our international economic cooperation. We have asked our representatives to report back at the next meeting with recommendations on how to maximize the effectiveness of our cooperation.  We agreed to have a G-20 Summit in Canada in June 2010, and in Korea in November 2010.  We expect to meet annually thereafter, and will meet in France in 2011. Може свідчити лише про поглиблення співпраці у рамках неформального форуму, про що і йдеться на офіційному ресурсі G-20 http://www.g20.org/
Щодо самої G-8, то вона перебуває у перманентному процесі обговрення питання про розширення без жодних конкретних рішень.
Наприклад, вчергове це питання стане темою дискусій на Саміті у Мускоці (Канада) у 2010 році:
http://www.g8.utoronto.ca/evaluations/2010muskoka/2010plans/2010-g8plans-090818.pdf
Отже, нам видається доцільним залишити вважати коректносю відповідь "НІ" при остаточному підрахунку результатів вікторини.

Питання № 11: Олександр Арбузов вважає сумнівною відповідь "НІ" на питання про бажання Литви продовжити термін роботи Інгалінської АЕС.
Наша аргументація: позиція Литви (а це, фактично, офіційні пропозиції Уряду Литви, Парламенту чи Президента) не ставила під сумнів зупинку АЕС наприкінці року. Питання, що набуло розголосу, піднімалося конкретним депутатом Європарламенту - лідером політичної партії, а тому не може розцінюватися як доконане рішення держави.
Отже, і у цьому випадку нам видається доцільним залишити вважати коректносю відповідь "НІ" при остаточному підрахунку результатів вікторини.

Питання № 12: Іван Дячок у апеляції аргументовано доводить невходження концерну ЕNI до проекту "Набукко" - ми не маємо жодних заперечень - це лише підтверджує відповідь "НІ" на зазначене питання

Сподіваємося Ви з розумінням сприймете наші аргументи, а ми, будучи відкритими для зауважень та пропозицій, перейдемо до остаточного підрахунку результатів вікторини :)

Отже, до 19.00!

Категорія: Новини Ліги "ДИПКОРПУС" | Переглядів: 719 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0