Головна » 2009 » Жовтень » 13 » Розвиток освіти в галузі прав людини
23:10
Розвиток освіти в галузі прав людини
З 29 по 30 жовтня в рамках Всеукраїнської освітньої програми «Розуміємо права людини» відбудеться конференція «Розвиток освіти в галузі прав людини». Цей захід організовують Українська Гельсінська спілка з прав людини та громадська організація М’АРТ за фінансової підтримки Норвезького Гельсінського Комітету та Міжнародного Фонду «Відродження».
Мета конференції – сприяння розвитку освіти в галузі прав людини в Україні.
Завдання:
- Обмінятись досвідом та інформацією щодо існуючих прикладів ініціатив, проектів, програм щодо освіти в галузі прав людини в Україні та за кордоном.
- Обговорити та зробити оцінку існуючої ситуації щодо розвитку освіти в галузі прав людини в Україні.
- Підготувати рекомендації щодо вироблення стратегій та можливих форм розвитку формальної та неформальної освіти в галузі прав людини в Україні.
- Запропонувати механізми співпраці і взаємодії у розвитку освіти в галузі прав людини в Україні.

Місце проведення конференції: готель «Русь», м. Київ, вул. Госпітальна, 4.
Початок роботи конференції: 29 жовтня 2009 р., об 11.00
Завершення роботи конференції: 30 жовтня 2009 р., о 16.00

Порядок денний та інші документи конференції будуть доступними на сайті програми «Розуміємо права людини» http://edu.helsinki.org.ua/

До участі у конференції запрошуються представники недержавних організацій, органів державної влади, активність або відповідальність яких пов’язана з освітою у галузі прав людини, а також педагоги, науковці, журналісти та інші спеціалісти, які працюють у цій сфері.

Якщо ви зацікавлені взяти участь у конференції, будь ласка, заповніть заявку (див. нижче) та відправте її на електронну адресу rozumiemopravaludyny@gmail.com до 20 жовтня 2009 р..

Організатори мають можливість компенсувати витрати на проїзд, проживання та харчування обмеженій кількості учасників конференції. Пріоритет буде віддаватись авторам заявок, що матимуть чітко прописані мотивацію та опис досвіду (незалежно від його об’єму).

У випадку виникнення додаткових запитань, звертатись до Сергія Бурова (координатор програми «Розуміємо права людини») на електронну адресу rozumiemopravaludyny@gmail.com або за телефоном: +38 050 9219967.

Додатки : Анкета

Джерело:  http://civicua.org/calendar/view.html?q=1280918

Категорія: Конференції, семінари, тренінги | Переглядів: 767 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0