Головна » 2012 » Жовтень » 10 » 17.10.2012, КИЇВ - індійське чаювання із професором міжнародних відносин університету Джавахарлала Неру Савітою ПАНДЕ
15:56
17.10.2012, КИЇВ - індійське чаювання із професором міжнародних відносин університету Джавахарлала Неру Савітою ПАНДЕ
індійське чаювання із професором міжнародних відносин університету Джавахарлала Неру Савітою ПАНДЕРаді повідомити, що Фонд Арсенія Яценюка  "Відкрий Україну" продовжує співпрацю з молоддю і запрошує на індійське чаювання із Савітою ПАНДЕ.
Фонд "Відкрий Україну" запрошує Вас на неформальну зустріч студентів, аспірантів та громадських активістів із Савітою ПАНДЕ,  професором міжнародних відносин університету Джавахарлала Неру, Нью-Делі. Зустріч  відбудеться 17 жовтня 2012 року в Києві о 18:30 (початок реєстрації о 18.00).
Тема лекції «Людська безпека у зовнішній політиці» надасть можливість торкнутися питань безпеки особистості в процесі формування зовнішньої політики. Як Індія бачить розвиток світу та міжнародних відносин? Яке місце займає індивід в сучасному світі? Як подолати бідність, захистити світ від кліматичних змін та продовольчої кризи? Яка роль України у цьому процесі?

Відповіді на ці питання Ви можете отримати під час розмови за чашкою чаю із Савітою ПАНДЕ.
 
Савіта ПАНДЕ - професор департаменту досліджень Південної Азії в Університеті Джавахарлала Неру (Делі).  Отримала ступінь кандидата наук у школі міжнародних досліджень університету Джавахарлала Неру (Делі). 
З 1992 року обіймала різні посади  в Інституті оборонних досліджень та аналізу. Останнє призначення  - науковий співробітник у департаменті досліджень Південної Азії.  

Місце проведення зустрічі: готель «Рів’єра», 7 поверх, вул.Сагайдачного,15. 

Робоча мова зустрічі – англійська. 

Для участі у зустрічі необхідно заповнити анкету – форму реєстрації та надіслати її до 16 жовтня 2012 року на електронну пошту: vo@openukraine.org. 

Попередня реєстрація обов’язкова. Кількість місць обмежена.

Результати реєстрації будуть повідомлені напередодні на Ваш е-мейл.

Фориа реєстрації - у додатку.

Будемо вдячні за перепост і за поширення цієї інформації серед кола Ваших друзів, знайомих та всіх тих, хто може бути зацікавлений в участі у даному заході. У разі виникнення додаткових запитань та/або уточнень можете звертатися за адресою: vo@openukraine.org або за телефоном: (044)-220-1840.
Категорія: Конференції, семінари, тренінги | Переглядів: 705 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0