Головна » 2009 » Жовтень » 17 » Семінар "ДОСТУП ГРМАДСЬКОСТІ ДО ЗАКОНОТВОРЧОГО ПРОЦЕСУ" (Маріуполь) - нова сторінка в історії міста та Ліги "ДИПКОРПУС"
23:47
Семінар "ДОСТУП ГРМАДСЬКОСТІ ДО ЗАКОНОТВОРЧОГО ПРОЦЕСУ" (Маріуполь) - нова сторінка в історії міста та Ліги "ДИПКОРПУС"

22 вересня 2009 року на запрошення Ліги "ДИПКОРПУС" експерти Програми сприяння парламенту Едуард Рахімкулов та Дмитро Крижанівський на численних живих прикладах довели та пояснили користь співпраці громадських організацій та депутатів Верховної Ради України. Захід проводився у рамках відзначення Міжнародного дня демократії та 275-річчя відновлення Кальміуської паланки Війська Запорізького зі столицею у м. Кальміусі (тодішньому Маріуполі).
Шановні експерти відзначили, що у Маріуполі зацікавлена аудиторія вирізнялася, з одного боку, наявністю великої кількості молоді, а з іншого - органічним сполученням представників третього сектора та політичних партій.
Організатори семінару переконливо доводили, що у численних справах на благо громадянського суспільства будь-якій НГО стануть у нагоді парламентарі та Верховна Рада України у цілому. Головне - знання та розуміня порядку роботи Верховної Ради, кола питань та справ, які вирішує український парламент.
Аби маріупольські активісти громадських організацій та осередків політичних партій краще запам'ятали викладений матеріал, в часі семінар був органічно доповнений практичними завданнями в робочих групах.
Будемо сподіватися, що одержані навички невдовзі дадуть свої плоди та дозволять на порядок вище піднести інтенсивність співпраці Маріуполя з Верховною Радою України. На жаль, на разі кількість контактів цілком неадекватна розмірам населення Маріуполя та кількості громадських рухів у місті.

Категорія: Новини Ліги "ДИПКОРПУС" | Переглядів: 1168 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0