Головна » 2009 » Жовтень » 12 » Семінари-тренінги Ресурсного центру Центральноєвропейського університету (Будапешт)
21:58
Семінари-тренінги Ресурсного центру Центральноєвропейського університету (Будапешт)
Упродовж осіннього триместру 2009-2010 навчального року навчальний ресурсний центр Центральноєвропейського університету (Будапешт, Угорщина) проведе тижневі семінари-тренінги для викладачів з гуманітарних, суспільних та правничих наук. Метою семінарів є подальше вдосконалення навчальних планів, викладацьких методів та підходів.
Навчальний ресурсний центр Центральноєвропейського університету пропонує три типи семінарів, котрі відбуватимуться кожен у відповідний час починаючи з жовтня 2009 року.
Перший тип – відкриті сесії (open house sessions), що призначені для молодих викладачів. Вони знайомлять викладачів-початківців із базовими принципами викладання в Центральноєвропейському університеті, надають можливість користуватися бібліотечними ресурсами. На жовтень - листопад 2009 року заплановані відкриті сесії з економіки та політичних наук.

Другий тип – інноваційні сесії (course innovation sessions), призначені для детального обговорення наслідків змін у навчальних планах університетів та потенційних подальших інновацій. Цільовою аудиторією інноваційних сесій є досвідчені викладачі. На жовтень – грудень 2009 року заплановані сесії з політичних наук, релігієзнавства, середньовічних студій, гендерних студій, юдаїки, правознавства, міжнародних відносин. Передбачається, що кандидати на участь надсилатимуть коротке (до 1 сторінки) резюме свого виступу на сесії.

Третій тип – факультетська сесія. Вони передбачають участь членів університетського факультету або кафедри, що запровадили або запроваджують нову бакалаврську чи магістерську програму. Факультетська сесія планується на січень – лютий 2010 року.

Вимоги до кандидатів на участь у семінарах: бути викладачем українського університету.
Дедлайн подачі документів на участь у відкритих сесіях: 5-10 вересня 2009 року.

Дедлайн подачі документів на участь в інноваційних сесіях: 1 – 15 жовтня 2009 року.

Дедлайн подачі документів на участь у факультетській сесії: 15 жовтня 2009 року.

Повну детальну інформацію про розклад кожної сесії, аплікаційну форму, перелік документів та інформацію про навчальний ресурсний центр можна отримати на сайті ресурсного центру: www.ceu.hu/crc.

Джерело : http://civicua.org/calendar/view.html?q=1216048

Категорія: Освіта, навчання | Переглядів: 825 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0