Головна » 2009 » Вересень » 4 » Шановні друзі !
18:27
Шановні друзі !

Фонд Народонаселення ООН (ФН ООН) в рамках Програми  роботи в Україні  в період з 1 по 4 жовтня 2009 року проводить щорічний молодіжний форум.
Мета форуму:  підвищення активності молоді в профілактиці негативних явищ (наркоманії, інфекцій, що передаються статевим шляхом, ВІЛ/СНІДу); стимулювання участі молоді в розробці молодіжної політики, молодіжно-дорослого партнерства та програм з питань збереження здоров'я та формування безпечної поведінки, а також представлення набутого досвіду, результатів роботи, проведеної молоддю протягом року, та розробка концепцій для подальшої роботи.
У разі зацікавленості з боку Вашої організації, Вам необхідно заповнити анкети та надіслати їх на електронну адресу: logay@unfpa.org не пізніше 20 вересня 2009 року.
Кількість рекомендованих учасників від однієї організації не повинна перевищувати чотири особи (бажано враховувати гендерний баланс). Вік учасників не повинен бути старше ніж 24 роки.
ФН ООН забезпечує учасників проживанням та харчуванням, а також відшкодовує вартість проїзду автобусом або потягом (класом не вище «купе»).
Це інформаційне повідомлення не є запрошенням до участі у форумі, офіційне запрошення буде відіслане після проведення етапу відбору учасників  на електронну адресу ВУЗу або організації, вказану в анкеті.
Контактна особа:
менеджер проекту Рустам Логай
тел: (044) 332-81-16; факс: (044) 221-13-01;
ел.пошта: logay@unfpa.org

АНКЕТА ОРГАНІЗАЦІЇ    АНКЕТА УЧАСНИКА

Джерело: http://groups.google.com.ua/group/youth_mdg?hl=uk

Категорія: Конференції, семінари, тренінги | Переглядів: 889 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0