Головна » 2009 » Жовтень » 13 » Школа молодих лідерів "Нові люди - нові ідеї"
23:15
Школа молодих лідерів "Нові люди - нові ідеї"
24-25 жовтня у Харкові проходитиме традиційне навчання молодих лідерів, організоване за підтримки комунального закладу "Харківський міський центр дозвілля молоді", у формі дводенної школи "Нові люди - нові ідеї".
До навчання запрошуються новачки та початківці громадського руху та молоді люди, які прагнуть позитивних змін навколо, але їм не вистачає чи то знань, чи то практики, чи то ресурсів.
Метою школи є надання нових знань і випробування умінь із громадської активності, набуття досвіду та практики роботи в громадських організаціях, а також сприяння самореалізації в існуючих і майбутніх проектах.

У програмі школи:
- розвиток лідерських і комунікативних якостей;
- становлення та робота в команді;
- стратегічне планування в організації;
- ораторське мистецтво.
Формами навчання є тренінги та ділові ігри, що будуть проведені досвідченими викладачами та тренерами.

Участь у школі можуть взяти студенти 1-3 курсів і старшокласники міста Харкова. Для відбору до неї необхідно надіслати анкету до 22 жовтня 2009 року (включно) на info@ciacy.org.ua і taran_da@ukr.net. Про результати відбору учасників школи буде повідомлено 23 жовтня.

Участь у школі безкоштовна. Всі відібрані та запрошені учасники будуть забезпечені роздавальними матеріалами та перервами на легку їжу.

За більш докладною інформацією можна звернутися до Артема Коновалова за info@ciacy.org.ua і тел.: +380 (97) 9018902 чи Дмитра Тарана за taran_da@ukr.net і тел.: +380 (97) 9927080.

Джерело : http://civicua.org/calendar/view.html?q=1278672

Додатки : Анкета

Категорія: Конференції, семінари, тренінги | Переглядів: 782 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0